Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мира Радева: Не отидох на сватбата на дъщеря си, защото искам младите да са тук!

Мира и мъжа ИвайлоНевероятно странно изказване направи Мира Радева в изповедалнята на ВИП Брадър. Както вече стана ясно, тя не беше виждала собствената си дъщеря над година и половина, като даже пропусна сватбата й.  Ани се омъжила в САЩ, а майката я поздравила само по скайпа. Зетят си пък видяла само два пъти по скайпа и понеже трудно говори английски, Ани била преводач.

Сега ще ви кажа, ама трудно ще ме разберете, започна да рони сълзи социоложката.  Аз можех десет пъти да отида да видя дъщеря ми. Качвам се на самолета и колко му е. Можех да отида и на сватбата. Но не отидох. Заради вътрешна съпротива и грижа за децата на България. Не е нормално за мен нашите деца да са в чужбина и да се чуваме и виждаме само по скайпа. Някои като мен дори гледат внуците си по скайпа. Исках първо те да дойдат в България, а тогава аз да им ходя на гости в САЩ.

Нова гаф недостъпенСтрашно е, когато една държава прокужда децата си.

Наистина зрителите трудно разбраха социоложката, даже хич не я разбраха. Особено тези, които все пак я гледаха.  В този космополитен свят не само българските деца отиват в чужбина. Просто такова е времето, че младите търсят по-добра реализация, а в Лос Анжелис, където е Ани, са се събрали младежи от всички нации. Няма как Мира да иска да живее в миналото, а зетят й да е от съседната къща или най-много от съседния квартал.  В момента светът е глобален и кой където иска, там гради бъдещето си. Нали това е демокрацията, нали и затова влязохме в ЕС. Или родната социоложка не вижда тези промени и не ги разбира?

Постъпката й зрителите определиха в коментарите си като егоизъм,  не като патриотизъм. Няма нищо патриотично в това да искаш детето ти да си остане цял живот до теб и да му се сърдиш, че си търси възможност за равзитие другаде. Няма и по-голяма болка за едно момиче, чиято майка е отказала да отиде на сватбата му, изтъквайки някакви странни и неразбираеми доводи. Проблемът с постъпката на Мира е друг, но тя никога няма да го признае в ефир. Ще се прави на патриот докрай.  Без да й пука дали поне един човек ще й повярва. Също както със социологическите проучвания!

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Мира Радева: Не отидох на сватбата на дъщеря си, защото искам младите да са тук!

  1. Лили Отговор

    18.09.2013 в 16:15

    Драга госпожо! Вие не сте никаква майка! Това, което изрекохте, е лъжа! Имали сте съвсем други причини да не отидете на сватбата на детето си и ги криете. Няма майка, която има пари за билет, но оставя дъщеря си сама на сватбата. Това не е майка, а чудовище!

  2. Вал Отговор

    18.09.2013 в 18:02

    Баси дъртата сбръчкана егоистка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *