Шок! Мира Радева направила над десет аборта!

0

11Имам много спонтанни аборти, децата ми умираха преди да са се родили, призна Мира Радева. Тя трудно задържала бебе и трудно можела да износи една бременност до края.  Лекарите нямали обяснения защо, може би непрекъснатото скачане, тичане, емоции на  социоложката са оказвали влияние на бебетата.

Ани била четвъртата бременност на Мира, а синът й Мишо – шестата. За нейно щастие дамата все пак се сдобила с мечтаните отрочета и това обяснява защо те са сравнително малки за възрастта й. На нейните години децата отдавна си имат свои деца, а тя би трябвало да е баба.

Социоложката се похвали със сина си и дъщеря си, каза, че учат в чужбина, но забрави как в Брадъра се оплака, че синът й е особен, не му се учи, нищо не му се прави, има проблеми с него и не е от децата, за които би мечтала една майка. По непокорство и инат той страшнно приличал на Пламен. По образование явно също…

Мира призна и че искала да роди дете и на Иво, но успяла. Те живеят заедно осем години и  пробвали по нормалния начин, но не се получило. Пробвали и ин витро, отново не се получило. Но тава вече е нормално, защото по време на тези процедури Мира е била най-малко на 45 години. Тогава и медицината не може да помогне.

Бившата майка на кухнята и пееща готвачка обясни и че има  два развода. С бившия си съпруг Михаил Янов е на нож и не могат да се разберат. Той непрекъснато искал пари от нея и ги влагал в непечеливши начинания. Разводът им продължил доста време, като я съдел за всичко, даже искал да вземе и дома й. Докато Ивайло бил мил и добър човек и сякаш Господ й го пратил за компенсация на изпитанията.

Под добър човек Мира явно разбира човек, който не й противоречи, оставя се да го командва, да му казва какво да облече, какво да  яде и даже какво да мисли. Янов явно не се е поддавал да дресировка и затова последвал тежък развод. Той даже отказвал да издържа собствените си деца, докто учат, но това е гледната точка на жена му. Какво мисли по въпроса той, не знаем.
ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/43WLMkcF9jU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *