Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мира Радева: Изневерих първа на мъжа си – на**ах се с колега

Мира грознаНе ми пука и си признавам. Аз изневерих първа на Янов, моя първи съпруг и баща на децата ми. Това сподели Мира Радева, без да й мигне окото. Обстановката вкъщи беше станала нетърпима. Той имаше фирма и аз имах. Той не печелеше, аз печелех. Когато случайно успееше да донесе някакви пари вкъщи, казваше – АЗ донесох това на семейството. Когато спечелех аз някаква поръчка, думите му бяха – НИЕ направихме това за семейството.

Егото му беше ужасно, но в същото време беше мързелив и ме караше да приемам непрекъснато поръчки. Социологията е трудна работа. Работех до изнемога, а той все ме обвиняваше, че не нося достатъчно пари. Сам ми намираше все по-нови и нови поръчки, без да ме пита имам ли възможност да ги изпълня, мога ли да ги поема.  Третираше ме като своя собственост, ескплоатираше ме като слугиня и негов роб. Прибираше, каквото съм спечелила и разпределяше бюджета.

Често чувах думи от рода на – не работиш достатъчно, можеше да вземеш повече, на  този можеше да му смъкнеш по-голяма сума. Мира Иво номиниранНа всичкото отгоре бях роб и в кухнята. Той не докосваше нищо, чакаше да се върна, много често късно и да започна да му приготвям храна.  И ме тормозеше психологически. А нали знаете, когато някого го натиснат много силно, той започва да се съпротивлява.

Веднъж ми падна пелена пред очите и отидох при мой колега. Направо в дома му отидох. Знаех, че ме харесва, имах желание да се почувствам жена, уважавана, глезена и обичана. Та отидох при него и се почувствах точно, както искам.

Разводът с господин Янов продължи точно две години. Той заведе срещу мен 13 дела. Представяте ли си – 13! Искаше да ми вземе всичко, сещаше са за всяка вещ, за всяка керемидка и се бореше да се докопа до всичко, което купувах с парите, които съм изкарала. Адски грозна постъпка беше. Буквално взимаше неща, които би трябвало да останат за децата ни.

След този развод доста време не можех да си върна вярата в мъжете и разбрах, че всеки от тях има поне две лица. И става страшно, ако  покажат истинското си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Мира Радева: Изневерих първа на мъжа си – на**ах се с колега

  1. Ива 80 Отговор

    11.07.2021 в 20:13

    Това е вторият съпруг на Мирослава Янева, тъй като още като студентка, тя се омъжва за първи път за нейн колега, софиянец, от уважавано дипломатическо семейство,с когото имат 7-годишен брак, най-вероятно, с цел придобиване на софийско жителство, тъй като тя идва от Варна и е дъщеря на работничка в тотопункт! Но никъде не споменава за първият си брак! Това, обаче, е безспорен факт! Това е човек, който винаги и преди всичко си е гонил интересите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *