Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мира Радева безумно хлътна по млад мъж, вижте кой е!

Мира номинации плюсСоциоложката Мира Радева окончателно показа, че не само подкрепя Пламен Медаров, но след безкрайните разговори насаме в стаята й вече е минала границата на приятелството и се е влюбила в него. Доказателство за това беше дългата й защитна реч, която тя произнесе за него, номнирайки го да вземе първото място в надпреварата в Къщата.

Той е момче, дълбоко състрадателно, което отива при всеки, когато е тъжен и му подава ръка за помощ.  Неговото възпитание е много добро, затова той намира в сърцето си място за всеки съквартирант   и всички са усетили неговата топлина и съпричастност. Той не се подчинява на правилата и аз ще ви кажа защо – защото той е двигателят на новото. Прогресът се дължи не на хората, които навеждат глави, а на тези, които тръгват през правилата, за да напишат нови и светът да стане по-добър и по-справдлив. В него няма нито едно отрицателно качество. Той е смел и добър.

Сам по себе си Пламен е бъдещето на България, той е рволюционер и след него ще тръгнат много млади хора, за да променим мястото, на което живеем. След като е революционер, каква е неговата кауза, запита гласът на Големия брат. Мира се замисли, поизчерви се и призна, че засега той няма кауза, но скоро ще си намери, защото такъв човек винаги намира за какво да се бори. И тя с радост щяла да му помогне.

Пледоарията й продължи близо пет минути,  та чак самият Пламен се изчерви от хвалбите и гордо се изпъчи, слушайки патетичните слова.Кали в черно

Певицата Кали, която беше сред коментиращите заяви, че само една влюбена жена може да превърне всичките недостатъци на любимия си в предимства. Румен Луканов пък допълни, че до едно време в предаването и Мира и Пламен са му били симпатични, но в момента наистина вижда пред себе си една яко хлътнала по млад мъж жена, която използва цялото си красноречие, за да го издигне в култ. Не само в собствените си очи, но и в тези на цяла България. Същото видя и Иво, гаджето на Мира в понеделник, направи се на разсеян, но му личеше, че това залитане на жена му никак не му е приятно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *