Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мира и Ирина: Лияна е за психоаналитик – има травма от детството!

Лияна къдрициФройд репички да пасе при психоанализата, която направиха Мира Радева и Ирина Флорин на певицата Лияна. Най-странното бе, че те споделиха откритието си по време, когато Лияна правеше коремни преси в кътчето за тренировки. Много упорито ги прави, каза Мира. Да, с хъс и докрай, отбеляза Ирина. Това показва, че в нея има някакво вътрешно напрежение, направи извод социоложката. Може би травма в детството. Да, травма в детството, подкрепи я Ирина, сякаш си изкарва  нещо на някого.

Те се приближиха към правещата сутрешните си упражнения певица и любезно попитаха не й ли е тежко да прави три серии по 60 преси, без да се измори. Ами аз съм свикнала. Нали съм тренирала лека атлетика, отговори с усмивка Лили. Тогава натоварването беше много по-голямо. Значи може да е получила травмата и като спортистка в училище, пришепна Мира на Ирина.Лияна Пламен утешение

Двете се отдалечиха на безопасно разстояние и се отдадоха на пълен анализ. Тя крие нещо, беше категорична Мира. Не ни се разкрива цялата. Не е възможно да е такава – толкова време е тук и не е повишила тон, не се е скарала с никого. Значи си притаява чувствата. Крие ги. Освен това  е много общителна. С всички си говори, всички я утешават, особено Павел Чернев. Да, Павел – сигурно вижда в него бащата. И отива да го утеши, като е разстроен.

И не крещи, не участва в скандалите. Има нещо потайно тук, решиха двете. Трябва да отиде на психоаналитик и да се освободи от демоните, рече компетентно Мира. От какви демони да се освободи Лили никой не разбра.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Мира и Ирина: Лияна е за психоаналитик – има травма от детството!

 1. Категоричен Отговор

  19.10.2013 в 12:56

  Мира и Ваня имат вопиюща нужда от ПСИХИАТЪР

 2. Дина Отговор

  19.10.2013 в 17:01

  А тия двечките са си направо за лудницата. На Лияна й няма нищо. Тя е най-нормалната там.

 3. Колева Отговор

  19.10.2013 в 17:09

  Грозни и злобни лелки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *