Мира Добрева се среща със съпруга с тайно всяка събота

1

Водещата на „Денят отблизо“ Мира Добрева все още е  влюбена в съпруга си Жоро Торнев. Двамата всяка събота си правели романтични срещи на различни места, а тя се обличала специално за него в моден тоалет.

Винаги успявала да го изненада и винаги чувала възхитеното „Обичам те“. Торнев не само се възхищавал от външността на жена си, но й помагал и при избора на тоалети. Дрехите били втората голяма страст на водещата. Нейната философия е желязна. Не бива да се купуват случайни парцали, защото изглеждат добре. Винаги трябва да имаш идея с какво да ги носиш и да бъдеш перфектен. В гардероба й все пак попадали случайни дрехи, но тя ги подарявала на други.

 За всяка дама трябва да бъдат важни чантата и обувките. Не можеш да сложиш семпли обувки, само защото са ти удобни, а тоалетът да е тежък. Не можеш да се облечеш и спортно, а на краката да си с десетсантиметрови токчета. Мира изпитвала ужас от високите сандали, изпъстрени с различни шарки и в добавка няколко фалшиви камъчета. Те просто крещели – кич! Обувката стои според нея много по-добре, ако е изчистена и отговаря на цялостната визия.

Мира май е и единствената водеща в БНТ, която си избира тоалетите сама и не ползва услугите на стилист. По време на първото с предаване избрала семпъл костюм, но получила отзив – защо не се облечеш като хората? Тя плакала от унижение, но продължила да поддържа точно този стил, защото той отговарял на имиджа й. Така успяла и да го наложи. Не обичала многото дрънкулки и многото бижута, досадни аксесоари, по които други си умирали, особено чалга-певиците. През лятото гардеробът на водещата ставал по-цветен – жълто, зелено, лилаво, но никога в горещите месеци черно по улицата.

 
Мира Добрева е сред най- добре облечените българки. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *