Мира Добрева пак опъва бръчки с ботокс

0
Мира Добрева

Колеги на Мира Добрева от БНТ споделиха, че водещата вече дотолкова се е натъпкала с ботокс, че едвам отваряла устата си. Козметичната намеса този път надминала всякакви граници и малко останало да обездвижи лицето си напълно.

Когато отишла в клиниката и дала заявка за бъдещите корекции, на докторът направо му настръхнала косата. Тя обаче настоявала с неподозирана за крехките й рамене упоритост, че всяка една бръчка трябва да бъде изгладена и в крайна сметка трябвало да прилича на 12 годишно момиченце.

Като последствие от цялата работа, Мира натъпкала толкова много материал по лицето си, че изпитвала истинско неудобство като говори или се усмихва. Благодарение на козметиката, челото и очите й въобще не помръдвали и на моменти изглеждала като мраморна статуя.

„Този път направо прекали, тотално се разчекна. Вече не прилича на себе си и доста трудно говори. Не искам да злословя, то си е нейна работа, ама това нейното преминава всякакви граници” – коментират колеги.

Самата Мира Добрева обаче съвсем не се притеснявала от дрънканиците на своите колеги и заявявала, че се намира за перфектна. Твърдяла, че всички просто й завиждат за козметичните промени, които самите те не можели да си позволят.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=UETk3p8nqw8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *