Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Министър Найденов спря кочаните по плажа само на думи

Нито един загорял и затова мургав бизнесмен не спря работата си по морето. Въпреки лютите закани на министър Найденов, че лично ще хваща продавачите на царевица за врата  или за потниците, хванати няма, а търговията кипи с пълна сила.

В момента търговците имат изработена стратегия, на която би завидял и Агент 007. Първо по плажа се пуска непълнолетен роднина, който носи само пет кочана. Той се провиква силно и на няколко езика. Туристите се хвърлят и изкупуват лакомството. Ако никой турист не извади от банския си карта на проверяващ орган, тогава тръгва истинската двойка продавачи с преливаща от стока  бака.

Всичко става културно, предлагат се салфетки, пожелава се добър апетит и стоката изчезва със скоростта на светлината. Близо до плажа в паркирана кола шефът на бизнеса варди другите казани, пълни с кочани. При голям оборот шефът се връща в складовата база /двора, в който се варят царевиците/ и прави ново зареждане.

 По същия начин Найденов се справи и с капаните за риба.  Проверките вече минаха и олиото остана несменено във фритюрниците. Малко ухае на гранясало, но гладните туристи не обръщат внимание. Казанлъшките понички също не се пържат с олио първа употреба и втора цедка, но глад мори летуващите, пък и лакомството е по всеки джоб.

 Всички тези проверки са въздух под налагане и плашат само гаргите, каза притежател на рибно ресторантче. Първо ни предупреждават по медиите, после я минат, я не минат, а накрая отчетат 500 проверени обекта, който не вярва да ги провери колко са. А въпросът с олиото е въпрос на култура на собственика. Който иска да има клиенти, той го сменя и без проверки.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *