Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Министър Лиляна Павлова е Внучка на Партизанин от отряда „Чавдар“! Вижте подробности за маститата Комунистическа Фамилия Павлови! Виж Тук:

Министър Лиляна Павлова аследи Плевнелиев

Министър Лиляна Павлова аследи Плевнелиев

Бившата министърка на регионалното развитие и строителството Лиляна Павлова е внучка на партизанин от бригадата „Чавдар“, твърдят отлично запознати. Дядо й Георги Павлов е роден в Етрополе и през 44-та г. става партизанин в бригадата „Чавдар“. След това заема високи постове, сред които – директор на Химкомбината в Димитровград, член на ЦК на БКП, министър на химията и металургията и председател на комитета за опазване на природната среда. Министър Павлова е кръстена на баба си Лиляна, която е била политическа затворничка през 44 г.

КОЕ Е ТОВА ПИОНЕРЧЕ? ДА, ПРАВИЛНО СЕ ДОСЕЩАТЕ – ЛИЛЯНА ПАВЛОВА!

Апартаментът на баровския столичен булевард Джеймс Баучер, който министър Павлова е посочила в декларацията си пред Сметната палата, е наследство точно от дядото – партизанин. В него Георги Павлов е живял до смъртта си преди няколко години, припомнят съседи.

Бащата на Лиляна Павлова е зам. ректорът на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ проф. д-р Павел Павлов. Майката на Лилито е рускииня – Рая Павлова.

Проф. Павел Павлов е човекът, който има най-голям принос за увеличаване броя на висшистите сред кадрите на ДПС, разкриват запознати.

Проф. д-р Павлов е помогнал да стане висшист Касим Дал, който преди промените е бил прост строителен работник. Роднини на Емел Етем и още десетки висши функционери и дейци на ДПС също са взели дипломи благодарение на проф. Павлов.

Варненският свободен университет, чийто девиз е: „От нас започва морето на вашите мечти“ е станал истински инкубатор и на доктори на науките от партията на Ахмед Доган, отново под крилото на проф. Павлов. Запознати твърдят, че именно той въвежда системата за получаване на т. нар. „бързи дипломи и докторантури“. Студентите и докторантите се обучават по индивидуален план. Съкратената процедура позволява набързо да се прескача от семестър в семестър към заветната диплома.

Бащата на наследничката на Плевнелиев проф. д-р Павел Павлов е завършил в Москва и е бил преподавател в УНСС. Когато „Мултигруп“ създава Варненския свободен университет, той е сред първите преподаватели в Морската столица. От 98 г. е ръководител на катедра „Публична администрация“ в университета, а от началото на 2000 г. е зам. ректор на научноизследователската дейност.

Росен Плевнелиев и наследничката му Лиляна Павлова

Преди да се отдаде на науката, проф. д-р Павел Павлов е дясна ръка на Дончо Конакчиев – строителен министър в правителството на Жан Виденов. Самият Дончо Конакчиев сега също е преподавател във ВСУ „Черноризец Храбър“ във факултета по администрация и управление. Други известни имена от БСП средите също са били или в момента са преподаватели в университета – Нора Ананиева, Георги Близнашки, Велко Вълканов. Симеон Сакскобургготски е доктор хонорис кауза на университета. Ректорът на университета, Ана Недялкова, пък е бивш преподавател от партийната школа на ЦК на БКП АОН СУ. Любопитно е, че синът й д-р Красимир Недялков е помощник ректор – роднинска комбинация, която едва ли може да се срещне на друго място, освен в частния университет във Варна.

В тази академична среда наследничката на Росен Плевнелиев като регионален министър- Лиляна Павлова получава магистърската си степен. Преди това тя е завършила бакалавърската си степен по МИО в УНСС. Според запознати това не е често срещана комбинация. Обикновено студентите предпочитали да изкарат бакалавърска степен във Варна и след това магистратура в столицата.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

25 кометара за Министър Лиляна Павлова е Внучка на Партизанин от отряда „Чавдар“! Вижте подробности за маститата Комунистическа Фамилия Павлови! Виж Тук:

 1. Болшевик Отговор

  14.09.2011 в 21:53

  „Който контролира миналото той владее бъдещето“ – Ние комунистите- контролираме/манипулираме, миналото

 2. Васил Левски Отговор

  15.09.2011 в 12:10

  Ето го политическият „елит“!Всички са навързани като свински черва,паразитирайки на гърба на изнемогващият български народ!Народе…!!!

 3. драги ми банани(от банановата държава),било какво било,от сега на там-както си е било!Идват избори.Ха да видиме дали тоя път ще случиме на поробител!?!?

 4. студента Отговор

  21.10.2011 в 10:49

  Учудват ме тези коментари – отдавна мина времето, когато произхода на хора беше определящо за тяхното развитие. Способностите бяха на заден план. ВСУ „Черноризац Храбър“ е авторитетен и даващ качествено образование, признато в Европа, а проф.Павел Павлов е доказан преподавател и учен. Аз ума във Филиала на ВСУ в Смолян и съм доволен от обучението, не виждам да се толелират членове на ДПС. Тук никой не се интересува кой какви политически пристрастия има!

  • SS Отговор

   20.12.2012 в 0:55

   Тоя „университет“ е пълен ташак. Искаш диплома – отиваш да „учиш“ там. Мижи да те лажем. Само прибират парите за „наука“. :) Всички некадърници – там.

 5. sevoboy Отговор

  08.03.2012 в 0:35

  аз лично се радвам да ви споделя,Няма значение какво й е миналото на момичето.Аман от такива провокатори

  • гацо Отговор

   02.03.2013 в 20:44

   има, има и то голямо значение има кой е дядо ти. ако не вярваш повери: има ли някой евгени минчев в управлението на държавата?
   само лустрация е спасението за всички свързани до 3-то коляно с БКП, вън от народната хранилка

 6. Боби Отговор

  03.06.2012 в 8:32

  студенте какъв университет в Смолян бе…това бригадата Чавдар е група армии Живковисти

 7. Климент Охридски Отговор

  25.11.2012 в 18:14

  Филиалът на ВСУ в Смолян открива филиал в с.Смилян.Всички са много доволни от качеството….на боба!

 8. Петрова Отговор

  16.12.2012 в 18:06

  Що да не е внучка,бе….Вие сте луди,ако си мислите ,че кадърния човек ,щом има роднини от бившите управляващи не става,дори да се е доказал 100 пъти!Не става Кунева-Пръмова,че е фурнаджийска лопата,не става Станишев,че си е руски гражданин и то доскоро …Тъпаци…

 9. toto Отговор

  22.12.2013 в 20:42

  „Майка й е рускииня – Рая Павлова“
  Е та като е рускиня да не е спала с трети братовчед на Сталин, ааа ????

 10. стефка гавраилова Отговор

  13.02.2015 в 15:44

  Министър Павлова,като Ви слушах по канал 3 си помислих, че живея в Швейцария – то бива хвалби, бива, ама чак се задъхахте от хвалби. Не се безпокойте, ще си останете министър и без да редувате меда с маслото…дето ние, обикновените хора не вкусваме нито едното, нито другото…

 11. Пламен Иванов Отговор

  01.12.2015 в 1:06

  Преди години имаше едно кафене в Лозенец където стана изнасилване и писаха по вестниците.Въпросното лице се появи бързо и поиска да почне работа спешно
  Работи известно време но не и излезе късмета,а идваха и други клиентки да питат това ли е кафето което…
  а тя раздразнено им казваше да дойдат по-късно

 12. Розета Отговор

  09.04.2017 в 16:52

  Абе, хора! Добре ли сте? Дядото на Лили е партизанин, роден 1944 година!!!ТЦ, тц,тц!Значи когато е бил пеленаче, е хванал Балкана.
  Бъдете точни и не се излагайте!

  • Петрова Отговор

   09.04.2017 в 20:58

   Роден в Етрополе И през 44-та г. става партизанин в бригадата „Чавдар“.

  • Веселия Роджър Отговор

   10.04.2017 в 3:26

   Розетоооо, я първо прочети написаното в статията и тогава пак коментирай, неграмотнице такава. В материала ясно е написано: „Дядо й Георги Павлов е роден в Етрополе и през 44-та г. става партизанин в бригадата „Чавдар“.“. Ей, аман от разбирачи. Хем не може да чете, хем с големи претенции! Пък и забележки прави… България 2017-та- такова е положението!!!

 13. Анонимен Отговор

  09.04.2017 в 23:28

  Пра внучка

 14. Баба Тонка Отговор

  10.04.2017 в 15:05

  Интересно ми е какъв е бил дядото преди 1944 год. Защото през въпросната година, особено през месеците ли, август и септември много хитряги стават „партизани“, усещайки накъде духа вятърът. Много от тях са били полицаи, жандармеристи или просто доносници на властите.

 15. Баба Тонка Отговор

  10.04.2017 в 15:07

  Поправка: да се чете „месеците юли, август и септември“…понякога клавиатурата ми прави номера

 16. KIRMAN Отговор

  31.10.2017 в 5:30

  Скандално,виждам,че се мъчите да оправдаете името си! Вие сте толкова „свободна“ медия,колкото аз съм свободен гражданин на Баннгладеш! Не разбрахте ли,че вашите преоплени манджи вече са се вкиснали и не стават за ядене!

  • Анонимен 1 Отговор

   31.10.2017 в 7:47

   Кирман, свободата може да бъде най-отвратителното нещо, което трябва да бъде забранено. Като например свободата да говориш глупости и лъжи. Свободата да притежаваш роби, бачкатори принудени от глад да ти работят без пари. Свободата да оправдаваш мизерията и глада в „свободните демократични“ държави. Свободата дава право на силния да прави каквото си пожелае със слабия, затова тя трябва със закон да бъде забранена. Колкото повече свобода по-малко справедливост. Свободата дава свобода на робовладелците да притежават роби. Свободата и справедливостта са две неща коренно противоположни едно на друго.

 17. Даринка Кирова Отговор

  31.10.2017 в 19:57

  Георги Павлов Георгиев е роден на 12 януари 1921 г. в гр. Етрополе, България. От 1938 г. е член на РМС, а от 1940 г. – на БРП (к). Учи в Юридическия факултет на Софийския университет от 1939 до 1941 г. Осъден е на смърт, но присъдата е заменена с 15 години затвор. Излиза в нелегалност през 1941 г. Участва в Съпротивителното движение по време на Втората световна война. През 1943 г. е партизанин в Партизанска бригада „Чавдар“.
  За мен внучката е от бардака и е НЕГРАМОТНА. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ БАЩА И ИЛИ ПРИЯТЕЛИТЕ МУ СА И ДАЛИ ДИПЛОМИТЕ – НЕГРАМОТНА Е

 18. 14/88 Отговор

  31.10.2017 в 21:25

  Пропуснали сте личните заслуги на Лилито- любовница на Тиквата!

 19. zzzxzx Отговор

  01.11.2017 в 17:46

  нагляна павлова

 20. Анонимен Отговор

  05.12.2017 в 14:12

  всички от фамилията Павлови са използвачи и нагаждачи според ситоацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *