Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Министър Делян Добрев – член на масонска ложа!

Най – младият министър в правителството Делян Добрев се оказа масон. Наследникът на Трайчо Трайков членува в ложата „Слънцето на Тракия“. Масонското братство, към което се причислява Добрев, се намира в родния му град Хасково.

За съгражданите на министъра отдавна не е тайна, че заедно с други местни големци членува в „Слънцето на Тракия“. Делян Добрев постъпва в братството веднага щом се завръща от САЩ, където е завършил висшето си образование. Говори се, че още там се увлякъл по масонството. Засега Добрев е на дъното в йерархията на ложата, тъй като все още е доста млад.

Хасковското масонско братство е основано преди шест години. Сред местните

Стотици известни политици, интелектуалци и бизнесмени членуват в ложи

предприемачи, които членуват в ложата, е Михаил Инджов – собственик на няколко хотела и фурни за хляб в града.

Преди да влезе в ГЕРБ, Добрев е работил в общината на Хасково, както и по различни проекти за малкия и средния бизнес. Той бил лично избран от Трайчо Трайков за негов заместник в министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Добрев възнамерявал да подаде оставка заедно с предшественика си, но след като му предложили шефското място във ведомството, веднага се съгласил. Трайков заяви, че наследника му ще се справи добре с тежката си длъжност. Броени дни след като оглави мега – министерството обаче, Добрев побърза да уволни хората на Трайчо Трайков от ръководните постове в БЕХ и НЕК.

Пред младия министър обаче стои най – тежкото изпитание – посещение в Москва, където ще преговаря за АЕЦ „Белене“ и цените на газта. Срещата между Делян Добрев и руската страна беше обявена след вчерашния разговор на Бойко Борисов с Владимир Путин. От Москва настояли новият министър възможно най – скоро да отиде за разговори по спорните теми между двете страни. Ще успее ли един 33- годишен мъж с кариера на общински чиновник и по- малко от 10 години трудов стаж да устои на мощния руски натиск? Би било чудесно, но едва ли.

Ето визитката на Делян Добрев. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Министър Делян Добрев – член на масонска ложа!

  1. Fifi Отговор

    28.03.2012 в 8:55

    САМО ЧЕ НИКАКВО ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ НЕ ЕnЗАВЪРШИЛ ТОЯ ДЖУКЛИВ ЦИГАНИН ВnЩАТИТЕ,А АРТ ГИМНАЗИЯ .

  2. Иванов Отговор

    17.05.2022 в 2:47

    Масон, фашист, гей, джендър има ли разлика?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *