Министър: Борисов е най – големият карък, който познавам

2
Бойко Борисов

Бившият министър на образованието и настоящ опозиционер Даниел Вълчев, направи доста иронично изказване по адрес на премиера Бойко Борисов. Той беше категоричен, че шефа на кабинета е най – големия карък, който е заемал поста министър – председател в цялата история на България.

„Досега никога не сме имали премиер, на който толкова много да не му върви. На това му се вика каръщина. За изминалите три години България изстрада наводнения, няколко земетресения, огромни пожари и не на последно място – първия в историята ни терористичен атентат. Не ни върви на добре с него, трябва да има промяна” – каза Вълчев, който в момента е ръководен кадър от партията на Меглена Кунева „България на гражданите”.

Даниел Вълчев

Иначе, бившият шеф на образованието Вълчев беше на посещение във Варна по партийна линия, където се срещна със симпатизанти. Той се похвали, че само няколко месеца след създаването на „България на гражданите”, вече са се събрали повече от двадесет хиляди активисти.

Даниел Вълчев беше категоричен, че целта им е да преборят настоящото правителство и главните претенденти за властта от БСП и да вземат властта в свои ръце. Били повече от сигурни, че имат реален шанс да се докопат до „златните медали” и участвали в политическата игра, за да победят.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=1F3OR0Hxo8g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. ТИ КАКЪВ СИ БЕ, ОЧИЛАТ ПЕДЕРАСТИЧЕН ТИП С КОМУНИСТИЧЕСКА ОКРАСКА, ВСИЧКИ ТЕ ПОЗНАВАТ КАТО НАДУТО ПЕДЕРАСТИЧНО КОМУНИСТЧЕ, БОКЛУЧЕ, ДОЛНО И ПРОДАЖНО, МРЪСНО ЛАЙНЕНЦЕ, ПОДКУПНО ПРИ ТОВА И НА ВСИЧКИ ИЗВЕСТНО

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *