Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Милото: Стелла е безнравствена грубиянка

Калин обиденКалин Сърменов сподели  впечатленията си от „Денсинг старс“ и силното си разочарованието си от поведението на холивудската танцьорка и каскадьорка Стелла Ангелова.

Според шефа на Сатирата,  вулгарно размахнатият среден пръст на блондинката и доста безцеремонното й и нецензурно  изказване издават  лошо възпитание и нисък морал. Може би в Америка е морално да размахваш среден пръст срещу всеки, който не ти харесва, но тук не е. Осен това дълбоко се съмнявам, че разказаното от Стелла е истина и тя псува с пръсти всеки, който кара около нея, или спре непозволено. Там, както и у нас, хората, които уважават себе си, не правят така. И никой не може да ме убеди, че е нормален начин на поведение.

Стела аз съмНе беше нормално и самочувствието й. Още дойде и обяви, че ще победи. Да, добра танцьорка е, но е като машина. Музиката не влиза в нея, емоцията не влиза в нея, усмивката й е заучена и често прилича на гримаса. Просто не е истинска. При толкова много истински хора на сцената, които искрено страдаха и се радваха, нямаше как да победи въпреки техниката си. Зрителите усещат кога едно нещо е истинско и кога е роля. Затова и не се чувствам виновен, че тя не е спечелила. Аз с нищо не съм допринесъл за второто й място, а ние нямахме думата на финала, имаха я само зритилетие. Може би и на тях им се е видала изкуствена. Единственото, което не ми харесва е, че видеото беше излъчено. Аз знаех за него, но си мълчах. Не зная защо продуцентите го направиха. Може би за да си вдигнат рейтинга. Но ако зависише от мен, нямаше да разреша да го излъчат. Не беше морално, има много деца зрители. А това, че Стелла не е морална, си е лично неин проблем, каза Сърменов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *