Милото е бесен на Ламбо и Киноакадемията

3
Калин Сърменов
Милото ще оправя българското кино

Калин Сърменов – Милото, разкри в откровено интервю, че е възмутен от Стефан Данаилов и неговата Киноакадемия. Мафиотът от сериала „7 часа разлика“ е разочарован от цялостната картина в България и отбеляза, че дори не са го поканили за наградите за актьорско майсторство.

Калин нарече Ламбо „въздух под налягане“ и че не може да е идол на подрастващите актьори. Според 49 годишния актьор, ситуацията у нас е много трагична. Хонорарите са ниски, няма кой да насърчава младежите, наградите се дават на едни и същи хора, като се лансират старите и вече известни кино звезди. За един млад актьор признанието е най-важно, а то идва от институциите, които си имат техни хора и не ги е грижа за бъдещите звезди. Милото е завършил две специалности в НАТФИЗ при професор Гриша Островски и кинорежисура при Мариана Евстатиева. Собственик е на рекламна агенция „Златен Век“ и е решен да се бори с киноиндустрията, като се е поучил от ролята си на мафиот.

Стефан Данаилов
Ламбо си навлече гнева на Милото

Калин Сърменов, сподели че хонорарите за култовия сериал са безсрамно ниски, но е приел ролята си присърце и се вживява толкова много, защото това е неговия  живот. Калин е разочарован от наградите за актьорско майсторство. Най-много е обиден, че не е бил поканен, но разкри, че филмът „Аве“ е много тъп, а е получил награда, докато хита „Под прикритие“, които показва истинския живот е останал без приз. Ситуацията е абсурдна, но никой не предприема мерки. Милото е твърдо решен да се обяви срещу корумпираните институции и липсата на критерии за младите звезди.

Калин Сърменов в „Седем часа разлика“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *