Милко Калайджиев: Преслава и Галена ме носят на ръце!

0
Милко Калайджиев

Най – чаровният мустак на България Милко Калайджиев не можел да повярва, че хората у нас са зли и завистливи. Въпреки всички трудности, полагане на пръти в колелото на щастието от завистници и злодеи, певецът все още смята, че българите сме весели и усмихнати хора, в по – голямата си степен благодарни към тези, които са ни помогнали.

Живо доказателство за това били всички певици, които Калайджиев е открил през дългогодишната си кариера и им е помогнал на свой ред да станат известни звезди. Нито една от тях не го забравила, всичките му били признателни и не пропускали повод да му звъннат поне по телефона, за му честитят я рожден ден, я имен ден и прочие.

Преслава и Галена

Както е известно, турбомайсторът на чалга римите е откривателят на доста голям брой от най – актуалните в момента певици. Сред тях са Преслава и Галена, Димана, Анелия, Мира. Нито една от тях не го е забравила, а Преслава дори го издигала на пиедестал.

„Я си спомнете какво каза Преслава, когато я обвиниха, че се е самозабравила от славата и успеха? Тя излезе гордо напред и заяви, че в нейното портмоне има снимка на мене, а не на майка, татко, брат или сестра. Тя никога няма да забрави откъде е тръгнала” – възхищава се Милко на верността на тъмнокосата певица.

Калайджиев обяснява собствения си успех с факта, че е новатор и винаги се стреми да извади някой нов фокус от задния си джоб. Той споделя, че не се оставя на течението след като направи някоя нова песен, а работи дълго и упорито, за да я популяризира.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=JZAyLk6D4fE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *