Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Милко Калайджиев обречен на фалит

Милко Калайджиев

„От години не мога да разбера как станах толкова популярен при положение, че съм си откровено грозен – чуди се чаровният мустак на бг фолка Милко Калайджиев и небрежно изтръсква пепелта от запалената цигара на земята – Сигурно имам някакво обаяние, за което дори самият аз не подозирам. Но със сигурност правя хубави деца”

Въпреки че намира сили да се шегува, на Милко съвсем не му е леко на душата. В последно време здраво е закъсал откъм финанси и по цели денонощия се чуди как да се спаси от неиминуемия фалит. Заради тежката икономическа обстановка и жестоката конкуренция на млади и разтропани колежки, популярният откривател на Преслава и Галена, съвсем е забравил какво значи да пееш пред публика. Въпреки това той е категоричен, че няма никакви намерения да си намалява цената за участия.

Преслава и Милко Калайджиев

„В никакъв случай няма да си губя времето за по 40 – 50 лева на вечер. Зная, че има мнозина които го правят, но то си е за тяхна сметка. Имам достатъчно търпение, за да изчакам, докато нещата се нормализират” – кълне се мустакатият певец.

Той споделя, че вече обмисля старта на сериозен бизнес, който да му носи солидни дивиденти. Най – вероятно това ще бъде производство на скъпи вина, за които вече си е уредил пазар. И без това около Свиленград си има няколко десетки декара наследствени лозя каберне, които ще му бъдат напълно достатъчни да започне. Обмисля как да кръсти новата марка напитки, но към момента се е спрял върху задушевното „Милко и приятели”.

Другари от детските години пък му вкарали мухата да се кандидатира за депутат на идващите парламентарни избори. По тяхно мнение той бил достатъчно популярен и обигран, за да има реалната възможност да влезе в следващия парламент. Сред най – сериозните доводи били вероятността в народното събрание да влезе и колежката му Софи Маринова, която преди няколко седмици беше поканена за това лично от маститата гербаджийка Искра Фидосова.

Освен това на всички било ясно, че депутатският стол ще му осигури и допълнителни дивиденти, които ще му позволят да си разиграва коня на воля, без някой да му държи сметка за каквото и да било. Ако това се случи, сегашният му началник Митко Пайнера съвсем щял да омекне и да му дава все по – тлъсти хонорари за концертите, което щяло да реши всичките му проблеми.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=t4RFIICKntc

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *