Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Милко Калайджиев: Галена е най – голямата неблагодарница!

Милко Калайджиев

Открил я още на 14, а сега се прави, че не го познава

Откривателят на горещи чалга таланти и сам популярен изпълнител Милко Калайджиев, проговори за певицата Галена и разкри ужасяващи факти за нейният характер. Той категорично заяви, че тя е най – голямата надувка от всичките му открития и откакто станала известна, дори отказвала да говори с него.

Това нейно странно поведение го огорчило до известна степен, защото той самият никога не е учил своите протежета да се правят на такива, каквито не са. В един момент работата стигнала дотам, че мустак № 1 решил да се направи на ударен и се обадил на мъжа й Галин.

Галена

„Обаждам се аз и го питам: Галине, жена ти хубав телефон ли има?, и той накратко – да. И аз нататък: А пише ли й кой я е търсил?, питам и отново положителен отговор. Тогава аз вече директно: Ами защо не ми вдига, на каква се прави, като вижда кой я е търсил?” – разказва Милко и допълва, че след въпросния разговор Галена веднага му се обадила и започнала да се извинява.

Иначе, Милко Калайджиев открил Галена, когато била едва четиринадесетгодишна. Препоръчал му я някакъв негов приятел, но отначало той отказал с мотива, че не търси деца за детска градина. После друг негов авер отново му заговорил за нея, но тя вече била поотраснала и решил да й обърне внимание. Започнала да пее в неговия ресторант и се справила отлично от самото начало.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *