Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Милко Калайджиев: Аз открих чалгапевиците, но те се надуха и не говорят с мен

Откривателят на чалга певици известният музикант Милко Калайджиев е огорчен от поведението на протежетата си. Той открил за сцената и проправил пътя към славата на Преслава, Джена и Анелия и много други певачки, но сега те минавали надуто край него и му кимали само за здрасти.

Той също възприел новия етикет и дори някоя да му се усмихнела, я подминавал със служебното здравей. Нямаме какво да си кажем повече, споделя музикантът. Те не се същите плахи момичета с хубави гласове и изплашени очи. В момента са дами с много пари, много слава и кой съм аз, та да искам да ми обърнат внимание. Пък и е излишно да ги глезя и да ги целувам, те имат кой да ги глези. Няма да им вдигам излишно самочувствието, заканва се с лека обида в гласа Милко.

Явно някоя, ако го е засегнала, но той кавалерски премълчава името й. То е все едно дете да се откаже от майка си, мърмори Калайджиев. Иначе споделя, че се радва, че е направил толкова много открития за българската сцена и е щастлив, че те са оправдали очакванията му. Дори Преслава, която винаги държи в портмонето си снимката му от благодарност се държи на дистанция от музиканта и той от нея.

В музикалните среди упорито се говори, че всички открития на Калайджиев са били открити първо в леглото му, а после на сцената, но той не коментира тази подробност и само свива рамене. Негова е фразата „Я, елате, пиленца, при батко“, но пиленцата после отлитали и се превръщали в лебеди. За разлика от колегите си Колумбът на чалгаджийките не разчитал само на музиката да си храни фамилията. Всяка година той копаел и отглеждал бостан с дини и пъпеши и ги продавал на пазара.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xZNzB0NQ1bc

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *