Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Милионите на Жоро Инкасото са неоткриваеми

Георги Енев

Милионите откраднати от гарда Георги Енев не могат да бъдат открити в търговската мрежа по никакъв начин, защото никой не се е сетил да опише номерата на банкнотите. За това разказа прокурорът Делян Пинчев, който е ангажиран с делото на Жоро Инкасото.

В действителност съществува опис на парите, но той е само за тяхната цялостна стойност и номинация на отделните копюри. Дори някоя от банкнотите да бъде засечена в търговската мрежа, няма да има как да се докаже, че е точно от обира. Държавният обвинител разкри още, че родителите на охранителят – бандит са предали в прокуратурата сумата от 25 000 лева, но в никакъв случай не може да се смята, че това е част от откраднатото.

Милиони левове

Възрастните хора заявили пред служебните лица, че парите били оставени от някой някъде, но като цяло показанията им били неясни и доста объркани, поради което се смята, че тези 25 бона нямат практическа връзка с престъплението на техния син. От своя страна Енев все още не издава по никакъв начин къде са заминали 1 500 000 лева, не казва и къде се е намирал, докато го издирвали.

По сведения от адвоката на подсъдимия – Кутрянов, клиентът му по никакъв начин не издавал да се чувства виновен за нещо. Дори и пред юриста си мълчал загадъчно за това къде се е крил и къде е сложил парите. Въпреки това адвокатът го посъветвал да върне сумата, за да се отърве с по – леко наказание.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *