Милионерът Чочо Несебърския с жилище супер-лукс в най-високия небостъргач в света! – с видео

2

несебърския1Две седмици след откриването на най- високия небостъргач в света „Бурдж Дубай”, стана ясно, че вече има българин, собственик на апартамент в „чудото на модерното строителство”. Той се казва Чавдар Александров- Чочо, най- богатият човек в Несебър и Слънчев бряг. Негови съседи  в „Бурдж Дубай” са едни от най- влиятелните милионери и милиардери в света.

Собственикът на „Александров Груп” Чочо Александров се е сдобил с 300 кв. м. от мегалуксозната сграда още преди година и половина. По това време цената на квадратен метър е дубай1била само 25 хил. „големи- зелени”. Поетият риск определено си заслужава, тъй като в момента сумата е нараснала три пъти. Така че сега тарикатите, които са мислили в перспектива, ще се радват на огромна печалба.

Несебърският общинар определено обича да смайва хората с „големи играчки”. През 2008г. Чочо стана собственик на най- голямата яхта по българското Черноморие. Когато искаш да си „най”, цената няма значение. 10 млн. евро струва „ малката русалка” на г-н Александров. Любовта му към плаването в открити води е наследствена. Несебърският е потомък на известно в родното ветроходство семейство, а самият той притежава множество купи от родни и международни състезания.

цециК12Строителният бос, освен с трупане на пари и недвижима собственост, е известен и с богатата си колекция жени. Цеци Красимирова, Глория, Зайнеб, Антония Ваклинова са само част от дългия списък със знайни и незнайни дами, преминали през „яхтата” му.

От близо година, „Александров Груп” има ново разклонение, което се казва „ Александров Еър”. Освен водата и земята, Чочо Несебърският явно е решил да обсеби и въздуха. Младият милионер реши да инвестира в скъпи частни самолети, които да дава под наем на родни бизнесмени- само за няколко хиляди евро на час.
Бурж Дубай е най-близо до небето:
ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Яхти за хиляди евро пари много а около него само бедни хора ,истински богат е този които си раздаде полвината богатство на бедните ,,,,,,,,,

  2. Е-и,какво от това?!Някои ,хора си избиват коплексите по този начин!
    Никои не е взел ,нищо със себе си ,на оня свят!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *