Милена и Венелин вдигат сватба – с видео

1

малкаВенелин Петков и новата му приятелка Милена не си губят времето. Явно този път телевизионерът е решил да действа по-бързо, за да не загуби изгората си, както това се случи с предишната му приятелка, Гена Трайкова.
Наскоро писахме, че новата светска двойка беше видяна на Виенския бал в София, където двамата красавци разкършиха снаги. Очевидно отношенията им се развиват чудесно, защото те оповестили новината, че ще се женят.

Двойката все още е заедно на екрана
Двойката все още е заедно на екрана

Вече се били сгодили и съвсем скоро ше пристъпят и към следващата крачка.
Водещият и компютърната специалистка обмисляли дата за щастливото събитие, като засега се знае само, че ще е през лятото. Колеги на Венелин твърдят, че за сватбата двойката е избрала месец август.  Венелин Петков заявил желанието си за ползване на полагащия му се годишен отпуск именно тогава.
Плановете на двамата влюбени са за церемония в тесен кръг, която най-вероятно ще бъде на морето.
балНай-интересното е, че Гена била първият човек, който изказал одобрение за връзката и сватбата на Венелин и Милена. След раздялата си, Трайкова и Петков останали много добри приятели и си споделяли всичко. Дотам, че Гена и Милена станали приятелки и сега се разбирали чудесно. Редовно си гостували и било напълно възможно водещата да е шаферка на сватбата.

Лудналият от любов по новата си изгора Венелин Петков напоследък е доста разсеян! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *