Милен Цветков се жени за Ивета във… Фейсбук! – с видео

2
Милен Цветков се жени за приятелката си Ивета, но във Фейсбук
Милен Цветков се жени за приятелката си Ивета, но във Фейсбук

След като Милен Цветков се сгоди във Фейсбук, вчера той обяви, и че ще се жени в социалната мрежа: „Да, сватба ще има, засега само в мрежата“.
Така тв. водещият ще мине най-тънко и няма да се наложи да храни и весели родата на своята булка. А тя е Ивета Гоцова, с 20 години по-млада от него, по професия – масажистка. Любовният им роман пламнал именно в интернет.
На честитките от приятели в мрежата след смяна на статуса от „необвързан“ на „сгоден“, Милен Цветков отвърна, че семейното му положение е такова само във Фейсбук. На това отдолу Ивета написа с големи букви: „Довечера, като се прибереш, ще ти кажа аз

Вчера водещият се появи за сефте официално с приятелката си - на кино премиера
Вчера водещият се появи за сефте официално с приятелката си - на кино премиера

„сгоден само за фейс“.
Припомняме, че само преди два дни култовият водещ най-изненадващо смени статуса ва профила си във Фейсбук от „необвързан“ на „сгоден“. Което предизвика същинска истерия сред феновете му в социалната мрежа. По-късно самият Милен Цветков разясни, че просто си е направил шега. Доста грубичка, бихме добавили ние.
Разгонени зрителки често атакуват Милен Цветков с любовни признания и оферти. Но той е труден за хващане! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. хахаха,да се вземат младите,тая е такъв орел с ориз ,носът и е поне 5 мин.напред преди тиквата.Но става за дъртия пергиш.

  2. Не само орел с ориз, ами и проста, но със самочувствие. Напълни се „елита“ със златотърсачки – масажистки, фризьорки, гримьорки – сега така им викали на проститутките.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *