Милен Цветков се сгоди за Ивета – с видео

0
Милен Цветков се сгоди за приятелката си Ивета Гоцова след хиляди перипетии
Милен Цветков се сгоди за приятелката си Ивета Гоцова след хиляди перипетии

Милен Цветков се е сгодил с дългогодишната си приятелка Ивета и скоро ще вдига сватба. Двойката изненада близките си приятели и роднини, като признаха, че вече са сгодени. Съвсем скоро влюбените ще празнуват втората си годишнина откакто са заедно и са повече от убедени в сериозността на връзката си. Затова и са решили да не отлагат повече официалното сближаване. Потвърждение за щастливата вест получихме и от профила на Милен Цветков във Фейсбук. Където от около седмица пише: „Сгоден за Ивета Гоцова“. Още повече, че тези дни Милен и Ивета се появиха за пръв път заедно публично. Специално за повода – премиерата на филма „Островът“ 25-годишната госпожица бе сменила прическата си от черта на модерно каре. Елегантната й фигура и новата й рокля пък събраха завистливи погледи на наборите на Цветков. Още тогава мнозина

Връзката на Милен и Ивета премина през множество възходи и сривове
Връзката на Милен и Ивета премина през множество възходи и сривове

забелязаха, че влюбените са повече от щастливи заедно.
Младата изгора на Милен Цветков бе в перфектна форма. Ивета бе видимо освежена от лятната им почивка на чернноморски къмпинг.
Както писахме преди време, Милен и Ивета отдавна говорят за брак и деца. Водещият дори мечтаел за момченце, а хубавата масажистка нямала нищо против да му го роди. Въпреки това двамата все още не са се решили на тази стъпка.
Потърсен за коментар обаче водещият Милен Цветков побърза да опровергае годежа си.
„Стига глупости, това е само за майтап. Не вярвайте толкова много на Фейсбук. Няма да вдигам святба“, сопна се в типичния си стил водещият.
Както гласи една поговорка обаче, „Каквото си пожелаваш – това ти се случва“. А от доста време шоуменът и младата му изгора говорят за семейство. Точно затова нищо чудно шегата им да се окаже съвсем реална.
Въпреки че е мокър сън за всички баби и лелки в тв. ефира, Милен в крайна сметка се спря на 25-годишната Ивета! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *