Милен Цветков се кефи на бебето и сменя памперси, но не иска да се жени за Ивета

2
Милен Цветков, Ивета и бебето Боян

Милен Цветков страшно много се кефил на новороденото си момченце Боян, но хич нямал никакви мераци да се жени. Тв водещият, който съвсем наскоро се сдоби с второ отроче, категорично отказал на младата майка Ивета да я отведе под венчилото, въпреки че и самата тя не настоявала кой знае колко.

Цветков бил категоричен пред приятелите си, че и така са си достатъчно щастливи и няма смисъл да си усложняват живота с условности. Той обаче признава гузно, че когато се родила дъщеря му Калина, той съвсем не се занимавал с нейното отглеждане.

Милен Цветков и Калина

Сега обаче ситуацията била обърната на 180 градуса и той почти изцяло гледал малкия. Това до голяма степен се дължало и на факта, че раждането на Боян съвпада с лятната отпуска на Цветков, който в този месец няма предаване по телевизията.

В момента Миленчо хвърчал като моторетка с високооктанов бензин и вършел голяма част от къщната работа. Сменял памперси, тичал до магазина, а наред с това приготвял и пробвал храната на бебето. Той обаче не се оплаквал, защото грижите за малкото човече му доставяли истинско удоволствие и даже го разтоварвали. Каката Калина пък всеки ден звъняла по компютъра, за да разбере как е малкото й братче и се чувствала изключително щастлива.

Виж видео с Милен Цветков:

http://www.youtube.com/watch?v=4zf41TXYyL0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *