Вижте най – сладурските снимки на бебето на Милен Цветков

0
Бебето на Милен Цветков - Боян

Несговорчивият телевизионер Милен Цветков показа за пореден път, че от кръвожаден журналист се е превърнал в любящ и грижовен баща. Той публикува поредната порция снимки на своето малко бебенце Боян и сподели с всички радостта си, предизвикана от появата на новия член на семейството.

Цветков предизвика симпатиите на своите приятели, които единодушно заявиха, че Бонячо направо му е одрал кожата и си приличат като две капки вода. Милен пък сърдечно благодари на всичките си другари и подчерта, че възнамерява да участва активно в отглеждането на своя син.

Милен Цветков и Ивета

Водещият дори се обърна задочно към всички настоящи майки и чрез своя профил във Фейсбук поиска практически съвети за гледане на малко дете. Той извини незнанието си с факта, че когато първородната му дъщеря Калина била бебе, той бил твърде ангажиран с кариерата си, за да й сменя памперсите и оставял всичко в ръцете на бившата си съпруга.

Сега обаче ситуацията била съвсем различна и той доста сръчно сменял пелените на Боян, приготвял храната му, проверявал дали водата за къпане не е твърде гореща или студена. Приятелката му Ивета била изключително доволна от това и била истински благодарна.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=4N9QEZzU9LA&feature=share&list=PLB908ED666EB8FA58

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *