Милен Цветков: Марта Вачкова е тайното гадже на Борисов

0
Бойко Борисов

Телевизионерът Милен Цветков се изгаври тотално с премиера Бойко Борисов и обяви, че популярната актриса Марта Вачкова е тайнственото му гадже. В интерес на истината, водещият направи три предположения за персоната на неизвестната към момента дама, а Марта беше само едно от тях.

Другите две замечтателни дами, на които Миленчо приписа любовни връзки с премиера бяха възстаричката Люба Кулезич и действително привлекателната, но преследвана от телевизионен маниак бивша водеща Цвети Кирилова, която потърсила закрила от генерала – каратист и поискала да я спаси от натрапника.

Марта Вачкова

Още едно мнение доказа истинността на връзката между Борисов и Кирилова. Според опитни светски хроникьори, жените на Бойко все започвали с „Ц“ – Цецка Цачева, Цветелина Бориславова и др. Всички специалисти обаче категорично отричат предположението, че тайнствената изгора е Искра Фидосова, най – малкото защото е омъжена.

В заключение Милен Цветков предположи, че представената като „нудистка” Марта Вачкова е гаджето на Борисов, защото най – много приличала на бременна от трите кандидатки. По – рано в предаването беше уточнено, че според един от слуховете, Бойко въобще е заговорил за личния си живот, защото тайнствената му приятелка вече е бременна и по този начин подготвял обществото за новината.

В края на краищата, Милен Цветков заяви отговорно, че според два независими анонимни източника, действителното и истинско гадже на Борисов е именно хубавичката Цвети Кирилова.

Виж песента за Бойко Борисов:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *