Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Милен Цветков на столова

Милен Цветков

Милен Цветков

Милен Цветков се е превърнал в същинска домакиня. Освен, че гледа почти сам детето си Боян, водещият обгрижва и кухнята в дома си, вместо с тази роля да е ангажирана жена му. Студентката по журналистика била като пън край печката, не можела са сготви даже елементарни ястия като яйца на очи.

Цветков си е приготвил банкнота за плащане, преди да изсипе стотинки за останалата част от сметката си

Цветков си е приготвил банкнота за плащане, преди да изсипе стотинки за останалата част от сметката си

Многобройните намеци на приятелки на семейството към Ивета Гоцова да се научи да готви останали като гласове в пустиня. Своенравната половинка на Милен оправдавала кулинарната си немощ със свръхзаетост покрай следването си в университета. За да не гладува, Милен Цветков се принуждавал да се храни с купешка храна.

Всяка Божа събота водещият си имал ритуал – пазарувал от почти всички манджи в кулинарен магазин набул.„Янко Сакъзов“. Журналистът купувал манджи за цяла седмица.

Доказателството на информацията дойде и от папараци, пред чийто мерник водещият попадна преди няколко дни. В делничен ден около обедните часове Милен реши да задоволи глада си. Какво изумление обаче! Вместо да вкуси храна от елитарно заведение, както подобава на звездния му статут, устатият телевизионер заби в закусвалня, тип столова, непосредствено до работното му място. Компания му правеше приятелката му, която видимо се е разхубавила откакто стана майка. Заради мудното обслужване водещият прояви волско търпение, преди да изпълнят поръчката му. Докато момичето зад щанда се мотаеше с храната му,

Голям глад е подгонил журналиста. Милен си купи цял найлонов плик с няколко манджи

Голям глад е подгонил журналиста. Милен си купи цял найлонов плик с няколко манджи

Милен използва момента, за да размени няколко думи с половинката си и да превключи на режим „Професионално изкривяване“, за да огледа внимателно другите изгладнели посетители на закусвалнята.

Когато дойде моментът за разплатата, извади пачка с банкноти и се разплати в брой.

Направи впечатление, че Цветков извади шепа с монети и плати по-голямата част от сметката си с жълти стотинки. „Милен редовно си купува топли манджи от въпросната столова. Предпочита през деня да се нахрани с готвена храна, че вечер не се знае дали няма да дъвче филии сух хляб“, коментират из нюзрума на Нова.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Милен Цветков на столова

  1. Иванова Отговор

    11.11.2015 в 0:59

    Браво поздравления най-накрая някойпда каже що за пача е новата приятелка грозотията с която живее и сега през 2015 Милен .Имам позната съседка тяхна а и от опит знам,че приятелката му дето е на снимката схудентката тя е студентка по социални дейности нещо такова не по журналистика та тази изродка е много злобна все вечер по терасите зяпа по хората съседите си през прозорците ако види нещо се хили гледала съм я.Има едни съседи възрастни виждя се как вечер редовно готвят и приятелката на Милен 5ато пуши вечер на терасата зяпа хората как си готвят и се хили те не я виждат в тъмното щото са по долу етаж отсреща.Милен и правеше компания много смешно и двамата сапзлобари интриганти присмехулници.Ограничени лика прилика са си а приятелката му е злобна и ограничена клюкарка и редовно обсъжда примерно приятелите си с една злобна бабичка до нея как били оставяли любимците си на приятели за 5 дни докато ги няма на поЧВКА

  2. Иванова Отговор

    11.11.2015 в 1:07

    Та да продължа извинете ,че прекъснато допълвам коментара си,но стана дълъг и на два пъти го изпратих .Та да продълга за гадната приятелка напЦветков настоящата от която има дете.Кани и разни мъжехдокато той е на работа до 2 през нощта май лятото имаше той предаване до 2 сега не знам.Та явно нещо я е ядосал щото гохнямаШЕ лятото около седмица и ако го е ревнувала моге докато го нямаше да е канила нарочно мъже млади колкото нея почти на гости до около десет и нещо вечерта а веднъж даже до 12 часа нейн съсед известен развратник поне знам със сигурност, че е такъв та какво прави той в дома на Цветков докато Милен го няма с приятелката на Цветков кой мъж няма да рувнува ако знае ама тя си заслужава да я остави щотопсамо мръсно прави на хората гольма е гаднярка но Милен и е наказанието той и на нея м би ще изневери ще я остяви кой ще я търпи хем зла хем грозна и гадна лицемерка.Съжалявам,но е истина.Ако беше добра,ок,но не е .Тя е натрапчива особа,сеирдгийка тежко му на когото се пише и приятелка щото е лицемерна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *