Милен Цветков преследва милионите от тотото

0

milen-cvetkovНикой не е застрахован от някоя фиксидея, стига да й позволи да му влезе в главата. Така уж стабилният и трезвомислещ водещ Милен Цветков бил обсебен от милионите в тотото.

Милен се прави на неподатлив на чужди влияния и дори приеми фиксациите с насмешка, но когато става дума за милиони, при това цели три, всеки човек може да се вманячи и да тръгне да гони Златния телец. Водещият сериозно се запалил  по играта  и дал цели 300 лева за фишове. Сериозната сума от 3,3 милиона запалила хазартната му треска, което пък създало сериозно напрежение в екипа.

Цветков се заинтересувал силно от темата как може да се спечели заветния джакпот. Той наредил на своите репортери да направят сериозна и задълбочена разработка и проверка какъв е шансът заветната сума да бъде спечелена.

След проучването обаче се оказало обаче, че вероятността Цветков да уцели шестицата и да се превърне в милионер е отчайващо малка – едно на 13 милиона.  И то при положение, че е пуснал фишове за 300 лева и е пробвал комбинации от повече от шест числа. Въпреки  изчисленията и уверенията на математиците, водещият  не се отказвал от мерака и манията си и пуснал още една скъпичка  порция фишове за тиража в четвъртък. Ясновидки били казали, че това бил вероятният ден, в който джакпотътт ще падне.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/cisAS9b_2kI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *