Мики Рурк пристига в София за „Непобедимите 3“

0
Мики Рурк

Ще тормози Камерън Диас в новата серия на хитовата лента

Мики Рурк ще бъде поредната холивудска звезда, която ще посети България за снимките на „Непобедимите”. Популярният екшън герой отново ще се вживее в ролята на психопат – убиец, който ще мъчи хората и в крайна сметка ще си получи заслуженото от добрите. Със сигурност за третата серия на филма тук ще дойде и Никълъс Кейдж, защото Силвестър Сталоун иска да вкара още нови лица в поредицата.

От „Бояна” издават, че все още се обмисля окончателния актьорски състав. Слай не е взел категорично решение кого още да привлече. Към момента е на 99% сигурно участието на Рурк, Джейсън Стетйм и Джет Ли. Под въпрос все още е и появата на ослепителната Камерън Диас, която ще бъде отвлечена и тормозена от лошия Мики.

Силвестър Сталоун

По първоначални данни, фабулата отново ще е заплетена в региона на Източна Европа, Северна Африка и Близкия Изток. В тази серия обаче злодеите ще заплашват Северна Америка с ужасяваща ядрена експлозия, а атентатът ще бъде подготвян от свирепи екстремисти. Бомбата е скрита някъде на Балканите и Непобедимите трябва да я намерят и неутрализират.

Сега в студиата на „Ню Бояна” се правят още осем изцяло нови павилиона по последната мода в техниката. Сред тях ще има и огромно студио със смайващата площ от 4 000 квадратни метра, каквото според запознати в Европа все още няма. Предвижда се в Бояна да бъде построен и огромен комплекс за тв продукции снаряжен с всякаква техника. Ще бъде същият като тези в Холивуд и ще дава възможност за достигане на най – високо качество на продукциите.

Мики Рурк се налива с водка в Русия:

http://www.youtube.com/watch?v=OAmtsxdHyus

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *