Мика Стоичкова знаела, че Аръков е бисексуален

0

Щерката на Камата преглътнала меката част на своя кавалер

мика и аръковПознати на Михаела Стоичкова издадоха пикантни подробности около връзката ѝ с актьора Иво Аръков. Според техните сведения, слуховете за неговата бисексуалност са напълно достоверни, а Мика знаела затова още от самото начало. Любовта ѝ обаче била толкова голяма, че не се интересувала от нищо друго.

„На няколко пъти е споменавала, че е в час с всичките му приключения, но няма нищо напротив. Не се шокира от подобни неща и е готова да прости всичко в името на любовта. А иначе Иво е много близък с Мариус Куркински, който пък незнайно защо на няколко пъти го уреди да участва в добре платени пиеси”, разкриват познати на Мика и Аръков.

Христо Стоичков и Мика
Камата: Ще плачем или ще пеем?

Допълват, че след представление в театъра избягвал компанията на привлекателните си колежки, сред които била и разкрепостената Луиза Григорова, като предпочитал да си гука задушевно с Мариус. Това обаче страшно много настроило другите от гилдията и всичките му колеги го намразили до дъното на душата си.

Аръков е в лоши отношения и с бившата си Мария Илиева, за която разправя наляво и надясно пикантни истории. Певицата най – много се засяга от приказките му, че се чувства преследван от нея, защото „където и да отидел, тя винаги се изпречвала пред погледа му”. Говори се, че от своя страна горещата Мария на няколко пъти е разкривала подробности за сексуалния си живот с него, но към момента не ясно какво точно е казала.

http://www.youtube.com/watch?v=6ftrbsQDDW8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *