Мика Стоичкова и Шакира с общ благотворителен проект

0
Мика Стоичкова
Мика и Шакира ще помагат на самотни майка у нас

Дъщерята на Христо Стоичков – Мика, обмисля благотворителен проект заедно със световно известната певица – Шакира. Те са се запознали на вечеря, след като певицата е започнала да се среща с футболиста на Барселона – Жерар Пике.

Не е тайна, че Мика Стоичкова има връзки с каталунския гранд Барселона. Баща й прекара много време там, като се радваше на бляскава кариера. Христо Стоичков поддържа връзките си с клуба, като това помага и на любимата му дъщеря. Мика обяви за инициативния проект в предаването на Росен Петров по БиТиВи – „Нека говорят“. Тя била впечатлена от Шакира, която при всяка възможност подкрепя бедни семейства. Последните дестинации на русата изпълнителка са Колумбия и Гватемала, където тя е ощастливила много хора. Шакира носи специални гривни, които се изработват и продават от бедни дечица. Така, певицата им помага да пооправят живота си и да могат да се издържат. Идеята ще бъде разпространена и в България, а помощта ще бъде насочена към самотни майки и бедни деца.

Мика Стоичкова сподели пред Росен Петров, че с Пике се познават от деца. Спомените й са, че с „Жорко“ са си играли по скамейките на футболните стадиони. Връзката на Мика с половинката на Шакира е спомогнала за благотворителния проект, като се очаква инициативата да започне много скоро.

Шакира е сред най- активно занимаващите се с благотворителност звезди. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *