Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Миглена: Изгледах записите – Жени е Къртицата!

Миглена ревеБях готова да дам всичко от себе в тази игра, каза изгонената Миглена, която гостува с майка си в „Жените говорят“.

Аз преживях всичко вътре и мисля, че се сборих и победих страховете си да не бъда изоставена. За съжаление вътре не срещнах подкрепа и всички се обърнаха срещу мен. Явно Жени Калканджиева ги е настроила да ме подозират и да ме изолират и аз твърдо смятам, че тя е Къртицата. Но много умело се прикрива и настройва другите.

Много се радвам, че вътре срещнах разбиране и нежност от един човек, каза изгонената на рапъра 100 кила. Жени оставаТя е уверена, че той ще я потърси и че чувствата му са истински.

Майка й застана твърдо до нея във всичките й изявления, включително и тези за скандалния рапър. Дали заради играта, или просто да увеличи интереса към себе си, той й обеща, докато бяха заедно, че ще спре наркотиците. А после замина на участие и не се появи повече. Говори се, че даже е извън България.

Миглена се похвали, че е изиграла ролята на най-големия страх на Жени Калканджиева. Аз й заявих, че не й вярвам, че е постигнала всичко сама и тя излезе от релси и ми се развика. Защото знае, че и другите хора не й вярват, че е постигнала сама стандарта си на живот и знаят, че не е истина. Тя е Къртицата и ако бах останала още малко, щях да я разоблича, заяви самонадеяно 22 – годишната бизнесменка и психоложка. Майка й кимаше в знак на съгласие с всяка нейна дума. В същото време зрителите анализираха отговорите на двете в двубоя и теста и стигнаха до извода, че Къртицата е Кирил Ефремов. Там имаше доста верни отговори, които сочеха към него. Особено този от коя страна е стояла Къртицата по време на една от мисиите, на колко години е и дали е мъж или жена.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *