Метален прът халоса Лейди Гага по главата по време на концерт

1

Метален прът от конструкция паднал върху главата на Лейди Гага и цялата зала изохкала от ужас. Случката станала по време на концерт на дивата в Нова Зеландия.

 Прътът уцелил звездата по екстравагантната прическа и паднал на сцената. Певицата се поолюляла, замислила се за миг, след това невъзмутимо довършила песента си. В края на концерта тя се извинила пред зрителите, че заваляла някои думи, но срещата с пръта й направила лоша шега. Присъстващите на концерта буйно я аплодирали за смелостта да остане на сцената.

Малко по-късно певицата била прегледана от лекар, който установил леко мозъчно сътресение. Съветът му бил да лежи и да си почива, но тя стегнала куфарите, за да продължи турнето си. Фенове гадаят как след такъв удар тя не изпищяла от болка, не реагирала и продължила да пее. Някои смятат, че сложната прическа е омекотила удара. Други пишат, че главата на Лейди Гага е толкова здрава, че един метален кол, стоварил се върху нея изобщо не може да се счита за инцидент. Трети изпадат в крайност и съзират в кола Божията десница, която предупреждавала легендата да не пее, за да не развращава младото поколение по света. Менъджерите на певицата обаче ще търсят солидно обезщетение са случката от сценичните работници. Голяма случайност е, че певицата се размина само със сътресение, нещата можеха да завършат далеч по-лошо, заявиха те.

Един от най- добрите клипове на Лейди Гага. ВИЖ ВИДЕОТО:
 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Също като кака Мадонка и тази развратница е получила явно наказание-предупреждение от небето да спре да пропорвядва разврат замаскиран като модни фетиши. Мадона се спъна на сцената и се прекатури, докато се правеше на секси дяволката, а тази Гага си е заслужила металният прът. Даже да я беше зашеметил та да я вземат с линейка и да спре концертът на покварата, по-добре щеше да е. Аман вече! Писна ни да пускат интоксикация на младите хора и да им мътят умовете! Вижте докъде я докараха. Особено в България покрай тези западни извратении. Не съм комунист, но копираме и доста от западната пошлост и простащина. А там си ги има тези „ценности“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *