Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мешана скара за 1. 50 в първия затворнически магазин

Отвориха първия затворнически магазин у нас

Мешана скара за малко повече от лев и петдесет продават в уникалния и първи за България затворнически магазин в Плевен. От края на тази седмица, пандизчиите в града на Панорамата вече се радват на богато зареден със стоки магазин, в който всеки месец могат да похарчат до двеста и деветдесет лева лични пари.

Помещението е с размер от сто квадратни метра и се обслужва от учтиви и усмихнати магазинерки. На фона на всеобщата безработица, жените са повече от щастливи да обслужват лишените от свобода и да им доставят непознати до момента ежедневни удоволствия. Сред тях са наистина евтини кренвирши на цена от 3. 60 за килограм, сирене за 4. 80 и мешана скара за лев и 67.

Отвориха първия затворнически магазин у нас

От написаното до момента е видно, че цените са в пъти по – ниски от тези в гражданските магазини. Директорът на дранголника Иван Петков обясни, че за да се достигнат тези нива са сключени директни договори с производителите, чрез които се избягва намесата на посредници и ненужното оскъпяване на предлаганите продукти.

Най – ценни за затворниците били цигарите, които до момента официално можели да си набавят само чрез близките си, или чрез надзирателите, които им услужвали срещу скромна почерпка. В магазина обаче е напълно забранено да се продават алкохол и лекарства.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=1zTQHqznOTE

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *