Менте алкохол и пушене на поразия в Слънчев бряг

0

С 52 бутилки алкохол без бандерол започнала работата си в събота вечер известна дискотека в Слънчев бряг. Проверяващите открили в отделно помещение фунии, с които пиячката се наливала в иначе маркови бутилки. Уискито било с два градуса по-малко, другите напитки също, но посетителите не забелязвали.

 Собственикът пък изобщо не се стреснал, че го проверяват и продължил да си работи. Глобата е до 5000 лева, но явно тези пари не го събарят или има солиден гръб и актът ще изчезне по пътя към данъчното.

Преди няколко дни пък бяха открити над 2000 литра фалшив алкохол в гараж в Златни пясъци. Този факт също не спрял работата в нито едно заведение и не се разбрало в колко от тях се пласират ментетата. На посетителите не им пука, защото и без това са на градус, а някои и на наркотици. Чудесно! Много евтино и много хубаво! – възклицавали пияни до козирката англичани и германци и хвалели пред проверяващите евтинията в двата курорта. В повечето от заведенията пушенето било разрешено и стопаните им посочвали отворените прозорци, като ги броели за липса на стени. Някъде дори мерките за милилитрите били по-малки и проверяващите направили констатация и протокол.

От тези проверки само се развива дейност, но нищо не се прави, казаха пък български туристи. Министър Найденов направи няколко самодейни акции за продажбата на царевица по плажа и дали е прясно олиото във фритюрниците. Данъчни отидоха на плаж, за да гледат за касовите апарати и дали те са свързани с НАП. До момента обаче няма затворено нито едно заведение край морето, което показва, че проверките просто нямат ефект и смисъл, освен за проверяващите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HUI2uL8qI14

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *