Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Меглена Кунева пропусна да гласува за президент

Меглена Кунева

Меглена Кунева

Независимият кандидат за президент Меглена Кунева забрави да постави тикче върху президентската бюлетина и да я пусне. Тази сутрин Меглена Кунева бе решила да гласува в предизборната секция на софийския квартал  „Лозенец“, но от вълнение пропусна,  да попълни президентската бюлетина и да даде своя глас за президент на България. На независимия кандидат за президент Меглена Кунева и се наложи да се върне и да влезе отново в предизборната секция, за да може да гласува. Развълнуваната дама обясни своята постъпка именно с големите си очаквания и вяра в хората. Партньорката на  Любомир Христов в предизборната кампания допълни:  „Моят избор съм го направила много отдавна, той се състои в две думи – вярвам ви“.  Меглена Кунева сподели още, че  се радва изключително много на днешния ден и го вижда като празник, и искрено се надява,  и за хората той да е такъв.

Кандидатката за президент Меглена Кунева и кандидата за вице Любомир Христов

Кандидатката за президент Меглена Кунева и кандидата за вице Любомир Христов

Кандидатката за президент, която забрави да попълни предизборната си бюлетина, акцентира, че е хубаво когато има: “ какво да избираме и за какво да мечтаем“.  Меглена Кунева сподели още, че се чувства изключително щастлива и удовлетворена от предизборната си кампания с кандидата за вице  Любомир Христов.

Въпреки малкият гаф, който сътвори рано сутринта,  независимият кандидат за президент  Меглена Кунева изглеждаше видимо обнадеждена и ентусиазирана за предстоящите резултати от вота на българите. Накрая Кунева не пропусна да благодари и за всеки ден от предизборната си кампания, в който е имала възможност да се срещне и разговаря с гражданите на България за техните проблеми и очаквания.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *