Меглена Кунева оплю родния бизнес

1
Меглена Кунева скочи и срещу родния бизнес

Екс еврокомисарката Меглена Кунева се нахвърли и на родните фирми  и потребителите. Лидерката на новоизлюпеното политическо движение  „България на гражданите“  изрази ясно своята позиция   срещу родния бизнес, защото не бил нито достатъчно прозрачен, нито достатъчно честен, за да може да печели европроекти.

Кунева определи родните фирми като неспособни да печелят европроекти

Бившата депутатка от НДСВ освен това нападна българските фирми, че не могат да изготвят представителни и перспективни проекти, поради липсата на идейност и експерти в съответния бранш. Меглена Кунева продължи да сипе критики  по бизнеса у нас,  като стигна дотам, че  заяви , че публичните разходи били подлога на частния бизнес.  Бившата еврокомисарка утвърди своето убеждение, че няма как да се представяме добре в очите на Европа при положение, че у нас властва черния пазар.

С последното Меглена Кунева явно забрави, че именно на неговата подкрепа се надяваше при кандидатурата си за президент, а и многократно е изразявала, че и на предстоящите  избори ще разчита на него. Най – накрая  Меглена Кунева разясни, че българина има нужда от експертен анализ на пазара у нас, но изработен на базата на ситуацията в България от хора, които имат реален поглед върху нещата, а не  на чужди институции.

Меглена Кунева може и да се опитва да си спечели още приятели във фейсбук, но с изказванията си срещу родния бизнес със сигурност ще изгуби доста такива!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Тая разбирачката която ни затвори централата и получи за това пожизнена пенсия от Франция по 20 000 евро месечно.Тя е за затвора,къде е прокуратурата.Докога ще търпим тая политическа метреса да ни дава акъл и прави на глупаци.Комунистическото си личи и без да знае човек че е от номенклатурата.Пръмовица да си седне на задника да не обърква и без това объркания народ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *