Меглена Кунева: Над милион умрели гласуват на изборите!

7

Милион и 200 хиляди са мъртвите души, гласували на последните избори в България. Тази бомба хвърли днес първата ни еврокомисарка и кандидатка за следващия парламент Меглена Кунева.

 Според нея фалшификациите са толкова много, че поставят под съмнение истинския избор на българите. Например много нейни приятели са доверили, че са гласували против една партия, но същата тази партия получила изненадващ брой гласове. Носене на чували, подменяне на бюлетини и купуването на вота били сред сегашните прийоми на партиите, Търговията с гласове трябва да бъде спряна, обяви на висок глас Кунева и реши, че алтернативата е електронно гласуване. Тя не обясни как бабите и дядовците по селата ще упражнят правото си да гласуват он лайн, но е твърдо решена да се пребори за това. Неин глашатай ще бъде бившата рок-легенда Милена, която ще се бори за същото.

Кунева се самоопределя като десен кандидат и упорите се цели в овакантеното от Синята коалиция място в политическото пространство. Тя внимателно подбира тоалетите си и никога не излиза на екран в рокля или костюм, намекващ за червено. Гамата е синьо-сива, а понякога за разнообразие и бяла. Разяреният Яне Янев я нарече кабинетен политик, създаден изцяло от машината на БСП. От левицата я нарекоха тайното оръжие на Бойко, с когото тя смята да се коалира на следващите избори. От ГЕРБ засега деликатно си мълчат и не се намесват в действията й, стига да не бъдат настъпани като днес за мъртвите души в избирателните списъци.

Колеги на евродепутатката пък я нарекоха политически робот и маниак на протокола. Тя до такава степен внимавала как се държи, как говори и как се облича, спазвала протокола до последната му запетайка, че те се шегували помежду си, че Кунева сигурно и нощем спи с костюм и обувки на високи токчета, защото самата тя се е превърнала в жена-протокол.

Ще има ли предсрочни избори тази есен? ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *