Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Медсестра измамница граби имотите на болни хора

Самозвана медсестра се опита да заграби топ имот на самотна болна жена в София. Измамницата успяла да се внедри в дома на жертвата под предлог, че ще се грижи за нея и ще помага в домакинството. Мошеничката се опитала да открадне апартамента на жената с фалшиви документи, но нотариус усетил врътката и подал сигнал в полицията.

Румяна Петрова дочула за самотна 58 – годишна жена, болна от шизофрения, но много богата, която живее на топ място в София. Изманицата разбрала, че набелязаната й жертва постъпва няколко пъти в годината за лечение в психиатрия. Крадлата си наела апартамент в кооперацията, където живее болната стара мома. Лека – полека мошеничката се сближила с жертвата.

Измамници дебнат самотни старци, за да ги окрадат

Започнала да й помага с пазаруването, после и с домакинството.

Когато болната самотница трябвало за пореден път да влезе в болница, връчила на новата си приятелка ключовете от дома си. Крадлата й обещала, че ще пази апартамента, докато я няма. Измамницата това и чакала. Тършувала на спокойствие и успяла да отвори дори сейфа на жената. Откраднала всичко, което намерила в касата – бижута, документи и 3000 лева. Успяла да фалшифицира подписа на самотницата и изтеглила от банковата й сметка 25 000 лева.

Това обаче не било достатъчно. Измамницата подправила документите за жилището и тръгнала да търси нотариус, който да прехвърли апетитния имот на името на дъщеря й. Един от тях обаче се досетил за измамата и се обадил в полицията. Крадлата била арестувана. Униформените открили и всички пари и вещи, които били откраднати от болната жена.

Оказало се, че измамницата Румяна Петрова е добре позната на полицията. Мошеничката все се представяла за медицинска сестра и търсела самотни старци, за които уж да се грижи. Щом влезела в дома на жертвите си, Петрова ги обирала до шушка. Присвоила си и имотите на няколко души.

Още измами с имоти. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *