Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Медицинска сестра получава по 100 оргазма на ден

100 оргазма на ден

45 годишната медицинска сестра Ким Рамзи страда от неприятно заболяване, което й докарва по минимум сто оргазма всеки ден. Практически тя живее в непрекъсната сексуална възбуда и понякога издивява, защото няма и миг спокойствие. Дамата може да достигне точка на кипене дори при най – малкия допир или раздрусване на тялото.

Жената споделя, че особено много се влияе от пътуване с влак и шофиране. Понякога дори и най – тривиалното домашно задължение, можело да натисне спусъка и да я доведе до свръх въздбуда. За разлика от другите дами обаче, Ким не се радвала на бушуващите чувства, а се чудела как да ги потуши.

Щастливата Ким Рамзи

Както и може да се очаква, непрекъснатите оргазми й причинявали силна болка, страшно много я изморявали. Но най – лошо било, че и пречат да има нормална връзка с мъж, защото повечето бягали като научат за проблема.

Лекари обясняват, че Рамзи е придобила неизлечимия синдром на гениталното възбуждане. По мнение на медицинските специалисти, основната причина за състоянието на медицинската сестра е увреждане на гръбнака, което е причинено заради падане по стълби преди повече от десет години.

„Другите жени се мъчат да достигнат до оргазъм, а аз се чудя как да прекратя моя. За първи път ми стана така през 2008-а, когато в продължение на цели четири дни се мъчех и не знаех какво се случва. Помислих, че откачам. Казаха ми да седна върху студен грах, но и това не помогна” – споделя Ким.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=_F_u1Y-9MaQ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *