Мъжете стават болнави от много секс

0

sexskandalno.net. Сексът разболява мъжете! Това сочат последните изследвания на водещи лекари. И не става въпрос за венерически болести. Сексът изтощава защитните сили на мъжкия организъм и го прави по-податлив на настинки и вируси.

Въпреки че се слави като „силния пол” оказва се, че това съвсем не е така. Мотото на мъжете „да правя секс с възможно най- много жени” води до отслабване на имунната им система. Докато жените с лекота sex1преодоляват настинките, за противоположния пол това е доста трудно. Поради усложненията при боледуване, мъжете се нуждаят от повече време за възстановяване. Това се дължи и на факта, че докато са болни, не се отказват от плътските наслади.

За България важи същото правило донякъде. Известният нашенски мачо също гледа да „изръшка” колкото се може, повече жени. Обаче, когато се разболее, за разлика от световната статистика, българинът не е в настроение за любовни игри. Ляга болен и майка му или жена му трябва да го обикалят. Превръща се в ревящо бебе, което трябва час по час да се храни.

Така че жени, не товарете партьорите си със секс, защото ще ги разболеете, а после трябва да се грижете за тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *