Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мъжете по – често търсят брак по сметка

За дамите най – важно е да са независими

Мъжете по - често търсят брак по сметка

Мъжете по – често търсят брак по сметка

Последните изследвания във Великобритания показаха, че мъжете все по – често търсят осигуряване на стабилен живот чрез брак по сметка. Въпреки че такова поведение доскоро се смяташе за запазена марка на нежния пол, дамите вече предпочитат да печелят парите си сами, а не да чакат благословия от друг.

Джъстин Бийбър е класически пример за източване на богати момичета

Джъстин Бийбър е класически пример за източване на богати момичета

Бащите и майките на подрастващите девойки в Англия мислят, че финансовата стабилност на техните дъщерички зависи в пъти повече от образованието и кариерата, отколкото от бракът с богаташ. В силен контраст с това, по време на изследването е установено, че почти четиридесет на сто от родителите на момчетата приемат за най – добро решение синовете им да си намерят богата булка, която ще им дава в ръцете всичко наготово.

„Днес младите жени вече нямат нужда от богата зестра, за да привлекат подходящ за очакванията си съпруг. Сега момичетата имат нужда от пари и кредити за учение, да получат добро образование и после да се изкатерят по имотната стълбичка” – коментира проф. Хъмфрис от Университета в Оксфорд.

Тя допълва, че единствената прилика с миналите времена е, че все още родителите са загрижени за бъдещето на своите наследници, както и в опазването на семейните ценности. Като цяло хората смятат, че съвременните жени могат да се справят сами в живота, стига да получат достатъчно добро образование, което да обезпечи бъдещата им кариера.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=SdXWajP8qt4

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *