Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мъжете искат глупава любовница и съпруга – счетоводител

Мъжете предпочитат глупави любовници …

Сексуалното поведение на мъжките индивиди остава загадка, която много представителки на нежния пол не могат да разкрият през целия си живот. Отговор на въпроса какви жени всъщност предпочитат мъжете ни дава проучване, проведено от две самоотвержени австрийски изследователки, които решили да разбулят тайната докрай. Любознателните дами провели експеримент с повече от 500 мъжкари, които подбрали на случаен принцип.

По отношение на краткотрайните връзки се оказало, че мъжете съвсем не са романтично настроени кавалери, които дават мило и драго, за да нацелуват своята красива и умна принцеса. Почти 90 % от тях се уплашили при открито предложение за еднократен секс от наистина интелигентна и бърбива дама, но на секундата се възползвали от шанса да скочат в леглото на първата глупава и грозновата фуста, която им се предложи.

Психолози обясняват това поведение с факта, че повечето мъже добиват смелост от своето физическо и интелектуално надмощие над жената. Ако предимство им бъде отнето и насреща им се изправи достойна съперница, в повечето случаи започват да губят опора и не могат да се справят добре по време на сексуален контакт. 5 % от участниците в  експеримента въобще не могли да свършат каквото и да било, защото страхът от провал пред красива жена бил по-голям от мерака за удоволствие.

… и интелигентни съпруги

Не така обаче стоят нещата, когато самците тръгнели на лов за постоянна спътница в живота, разказват австрийките. При тази ситуация сетивата на  мъжкарите се изостряли максимално, защото повечето от тях пресметливо преценяват възможностите на своята избраница не само в секса, но и във всички останали аспекти.

По принцип представителите на силния пол смятали, че се провалят в брака, ако си вземат вятърничава жена – разсипница, която ежемесечно опорочава семейния бюджет. Така мъжете предпочитали да приютят вкъщи интелигентна съпруга, която е в състояние да води домашното счетоводство и да ги обслужва по всички други направления.

В края на изследването била проведена и анкета сред няколкостотин жени, от която се получили съвсем различни резултати. Повечето от дамите заявили, че достигат до реален оргазъм с мъже, за които чувстват че ги превъзхождат най – вече интелектуално.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Мъжете искат глупава любовница и съпруга – счетоводител

  1. Дияна Отговор

    22.03.2019 в 17:21

    Аз съм счетоводител, та и моя мъж така вика. Явно има за какво да се притеснявам, щом 50% си е изпълнил, явно трябва да попрегледам телефона му :D

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *