Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мъжът на Ирина Сарачинова я плаши с биячи

Георги и Ирина в доброто старо време…

Ирина Сарачинова може и да лети на крилете на любовта заедно с опосума Иван Христов,  но тъмните призраци, които водещата остави зад гърба си не са я забравили. Въпреки че  Ирина Сарачинова само чака да мине бракоразводното й дело, за да мине отново под венчилото, бившият й мъж  Георги още не е  забравил, какво му е причинала прелюбодейката и не смята да остави нещата така.

Над щастието на Иван и Ирина тегнат тъмни облаци

Георги бил толкова ядосан на наглата си екс изгора, че дори я заплашил, че ще я пребие. Близки до обидения и изоставен мъж споделят, че когато разбрал за изневерите на Ирина Сарачинова, той буквално превъртял и на няколко пъти я заплашил, че няма да остави нещата така и съвсем скоро ще я споходят група здрави момчета, които да я пребият.

Запознати с драмата на Ирина Сарачинова обаче издават, че бившият й дори стигнал по – далеч, когато я заплашил, че ще  я убие сам с голи ръце. Днес изоставеният бизнесмен е по – спокоен, но при все нарича бившата си „мъртвец“ и е категоричен, че след делото тя ще е разорена и ще направи всичко по силите си, за да спаси децата си от подобна майка.

Лабилното психическо състояние на Иван Христов по отношение на любовта му с Ирина май има основания!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Мъжът на Ирина Сарачинова я плаши с биячи

  1. Толкова ли не можахте да проверите,че по настояване на съпруга на Ирина разводът беше много бърз и се случи отдавна. Ирина е изритана от мъжа си, въпреки молбите й да остане с него и да носи неговото име, а е с Иван заради пари и защото мъжът й продължава да не откликва на молбите й да се върне при него. Какви биячи ще й праща, като той е супер благодарен, че се освободи от този кахърен и студен товар. Никакви журналисти не сте! Ами разтърсете се малко бе, проверете, какво пишете само слухове, които Ирина пуска, аман от некадърници

  2. Амелия Кристофф Отговор

    24.06.2018 в 9:20

    Бившият съпруг на Тенчева е достоен, млад и преуспял мъж. Той я заряза, а не тя него. Tой е умен, дискретен, загърбил критенизма на Ирина. За разлика от Иван, който заля телевизиите и вестниците с лошотия и лъжи за бившата си съпруга, за разлика от Ирина, която всеки ден я напада, като мята детето й по медиите, бившият съпруг на Ирина не си губи ценното време с показ, не коментира, не я унижава, защото е извисен над простотията на Опосумови. Той избяга от нея с З00 км./ч, по-проспериращ и щастлив след нея. Мисъл не му минава за никаквицата Ирина. Децата им са с него, за Ирина са само снимките в мрежата. Нямате достъп до него, недостижим е за журналисти, затова сте неинформирани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *