Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мъж залюби сватята си, семейството му го заплашва с палеж и побой

Жена налага неверния си съпруг

Гражданинът от Панагюрище Г.П залюбил сватята си (майката на съпруга на дъщеря си). Лудо влюбеният Г.П напуснал семейството и отишъл да живее с любовта на живота си. Докато делял едно легло със сватята си, семейството му не можело да излезе на улицата от срам. Всички съграждани одумвали и коментирали колко е нередно и неморално е Г.П да зареже семейството си, заради увлечение по сватята си. Семейството на Г.П се опитвало многократно да вразуми с думи неверния Г.П но уви. Никакви думи не били в състояние да  убият страстта на неверния съпруг към сватята му. След като посраменото семейство се видяло в чудо и осъзнало, че с благи приказки няма да прекрати срамната връзка между Г.П и майката на съпруга да дъщерята, променили стратегията. Започнали да заплашват неверния съпруг и безотговорния баща. Заканвали се че ще го пребият, ще го изкормят, ще запалят вилата където Г.П и кръшната му сватя делят една постеля.  Г.П по никакъв начин не можел да се справи със семейството си. Постоянните скандали и заплахи започнали да се отразяват негативно на чувствата на сватята му.  Кръшната му любовница поставила ултиматом на Г.П, или да се оправя със семейството си, като спре тия панаири, или да се прибира при тях. Видял се в чудо, пишман любовника измислил изход.

Темида не помогнала на пишман любовника

Подал  жалба в Районния съд на Панагюрище срещу съпругата си. Обвинил законната си съпруга и семейството си в домашно насилие и психически тормоз. Жалвал се, от съпругата си, че му ограничавала  свободата, преследвала го постоянно.

Магистратите в Панагюрище не помогнали на неверния съпруг и безотговорен баща. По жалбата за домашно насилие  на Г.П не били представени достатъчно и неопровержими доказателства за домашно насилие. Затова молителят не можал да получи исканата защита от съда.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *