Мъж си преряза гърлото от ухо до ухо след семейна драма

0
Мъж си преряза гърлото от ухо до ухо

Афектиран мъж излезе тотално от равновесие и направи ужасяващ опит да се самоубие. Драмата се разиграла преди ден в хотел „Бриз 3” във Варна и всички запознати със случая били потресени от жестокостта, която човекът насочил срещу себе си.

Малко след седем и половина сутринта, 42 годишният мъж взел остър нож и сам прерязал гърлото си от ухо до ухо. Според хора от персонала, най – вероятно става въпрос за семейна трагедия, но никой не смее да предположи дали става въпрос за изневяра или за отношения с други роднини. От ръководството на хотела напълно отказаха коментар, като се позоваха на полицейско разпореждане.

Мъж си преряза гърлото във Варна

В „Спешна помощ” сигнал за инцидента бил подаден около осем без десет сутринта, при което лекарите реагирали незабавно и откарали самоубиеца в болницата „Света Анна”. Там екип от специалисти успял да тушира ситуацията, след като овладели бълващата навсякъде кръв. После зашили прерязаното гърло на отчаяния мъж и спасили живота му.

Според лекарите, прорезната рана била с дължина от около дванадесет сантиметра и преминавала почти през цялото гърло. Въпреки това, човекът вече започнал да се стабилизира, но засега остава под опеката на лекарския екип. След като се съвземе напълно, с него ще започнат работа психолози.


ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *