Мъж се направи на отвлечен, спипаха го при любовницата му

0
Изневяра

32 годишен любовчия от с. Лешница подлуди полицията и изкара акъла на официалната си приятелка, като инсценира сам собственото си отвличане, за да остане насаме с любовницата. Когато ченгетата надушили следите му, той отказал да се предаде и прескочил през терасата в съседния апартамент.

Любовната драма се разиграла в горещия следобед на 19 юни, когато неизвестни лица спипали коцкаря за врата и пред ококорения поглед на 19 годишното му постоянно гадже, го натикали със заплахи в лека кола с марка „Ауди”. Въпреки уплахата, девойката не изгубила присъствие на духа и на секундата вдигнала цялата полиция в Сандански на крак, за да го спасява.

Изневяра

Наивната девойка юрнала служителите към местост „Попина лъка”, която се намира над град Сандански, защото останала с впечатлението, че „бандитите” имали намерение да го откарат там, за да го мъчат и тероризират. По – късно обаче станало ясно, че вагабонтинът сам си организирал отвличането, за да остане насаме със своя сърдечна приятелка на 22 години.

Циркът обаче не свършил дори и когато униформените установили местонахождението му. Когато позвънили на врата на апартамента, в който измамникът се усамотил със своята любовница, той заключил вратата отвътре и за нищо на света не искал да се покаже. Когато ченгетата напънали да разбиват вратата, мъжът скокнал в терасата на съседния апартамент и се опитал да офейка оттам.

Хванати в изневяра:

http://www.youtube.com/watch?v=944YWMgwUwk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *