Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мъж от Пазарджик получи 1600 лева сметка за телефон, без да има такъв

подслушванеПазарджиклия бе изненадан със солена сметка на стойност 1600 лева от мобилна компания, към която той не е имал телефон и никога не е бил неин абонат. на която той никога не е бил абонат.

Това станало преди две години и човекът помислил, че има някаква грешка. В пощенската му кутия обаче продължили да постъпват писма да си плати дълга, който непрекъснато нараствал, защото имало и лихви. Набеденият клиент се разправял няколко пъти с компанията, обяснявал, че няма телефон, но никой не му обърнал внимание. моблини телефониНакрая компанията го осъдила по бързата процедура да си плати, а после той осъдил компанията, защото експерти доказали, че подписа върху сключения договор не бил негов.

От полицията предупреждават, че подобни измами са зачестили. Това става, когато някой има достъп до личните ви данни и личната карта. Става и при обир на портмоне, когато се взимат парите, а документите се подхвърлят обратно. По този начин крадците не само се добират до парите, но и чрез личната карта си купуват скъпи телефони и айфони на изплащане, лаптопи и всякаква техника. Никой от служителите не се заглежда в снимката и дали човекът на нея прилича на купувача. Пък и снимките от новите документи са така размазани, че и да проявиш бдителност, пак не можеш да ги различиш. Наскоро друг мъж, този път от Пловдив, бил привикан в ОББ да си плати вноската по купения от него на изплащане супермодерен телевизор. Той не само не притежавал такъв телевизор, но и нямал идея кой би могъл да отиде вместо него и да изтегли заема.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/IJQ01sYf_I8

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *