Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мъка ! Майката на убитата Пламена опита да си разреже вените

plamenaМайката на убитата от бой Пламена в Русе опитала снощи да посегне на живота си. Тя взела нож и започнала да си реже вените, но хората, които я приютили я спряли и извикали линейка. Жената е стабилизирана в болницата и изписана.

Трагичният случай започва преди години, когато пребиваната системно от мъжа си Деница подава молба за развод. По необясними причини съдът присъжда на насилника и двете деца с мотив, че той има жилище, а майката е на улицата. Жилището е общинско и бащата изтъкнал довода, че той е жител на Русе, а тя не. След което останал с децата и се издържал от социални помощи.

Деница не била приета обратно на село от майка си, тъй като брат й ламтял само той да наследи къщата. Тя си намерила друг мъж чак в Септември и заживяла с него и майка му.

Точно на Великден Пламен се напи и заедно с любовницата си и госта си преби от бой момиченцето, което поискало да си купи захарен памук. Той го ритал дори когато вече било издъхнало, а после го понесъл на ръце към болницата. Там обаче бил арестуван за убийството на детето. Другата дъщеря Десислава е изпратена в социален дом.

Само майката дойде на погребението на малката Пламена, а от общината отпуснаха безплатно гробно място и венец. Деница поискала да си вземе другата дъщеря и да я гледа, но когато се прибрала в Септември новият й любим под давлението на майка си я изгонил, понеже не искал да гледа чуждо дете. Приютили я познати. От погребението до вчера жената непрекъснато плачела и повтаряла, че не е нужна вече на никого и иска да се самоубие.  След което посегнала на живота си.

Нито социални служби, нито близки, нито психолози са поискали да помогнат на сломената майка. В България има много организации за защита на животните, но за защита на хората са съвсем малко и случаят с отчаяната жена не ги интересува.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *