Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Майката на Крисия била стриптийзьорка на пилон!

krisiq1Майката на малката певица  Крисия – Ангелина, танцувала на младини на пилон в Разград. Тя не била дама на повикване и смятала танците си за изкуство. Точно затова по нея лапнал местният бизнесмен Марин Петров. Тя избрала точно него от мнозината си обожатели и двамата започнали връзка, която в такъв малък град трудно можела да се скрие.

Тръгнали яки клюки, шепнело се на всеки ъгъли съпругата на Марин научила за забежката на мъжа си. Тя веднага му поставила ултиматум – или аз, или другата, а той това и чакал – избрал другата. Танцьоркъта пък му родила набързо не едно, а три деца. Голамата Стефани и малката Марина били „грешки“ само Крисия била зачената планово  то с идеята да е момче.

Това се станало  по време на романтична екскурзия на испански остров, където влюбените отишли. Момчето трябдвало да се казва Кристиян, но излязло момиче и получило малко странното име Крисия. Родителите си обясняват нейната дабра с това, че слушали много фламенко, докато били на острова и във всяка кръчма имало оркестър. Иначе в семейството никой не бил музикален, никой нямал никакъв талант  и не го влечало, освен танцьорката Анджи, която обаче веднага си прекратила кариерата, като се омъжила.

В момента тя е треньорка по тае-бо. А навремето пък учила малко балет.

Въпреки, че се омъжила за богаташ, сега Ангелина не живее нашироко, тъй като бизнесът на мъжа й потънал по време на кризата и той имал много дългове към банки. Но за децата тя правела всичко и трите били облечени много добре, гледани добре и всички техни капризи веднага се удовлетворявали.
Чрез Крисия Анджи иска да осъществи своята мечта за голямата сцена. Другите й две чеда не блестяли с особени таланти.
ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Майката на Крисия била стриптийзьорка на пилон!

 1. Кремена Отговор

  11.02.2014 в 18:05

  Как може да замесвате децата в гнусните си истории.Как не ви е срам да използвате децата за да си качвате рейтинга.Какво значение има какво е работила жената.Знаете ли какво и е било положението и защо са е занимавала с това.А и навремето си е била свободна.Възмутена съм от простащени.

 2. Yordanka Tsolova Отговор

  11.02.2014 в 20:58

  Я чакайте, че нещо не разбрах!!!! Това конкурс за деца с талант ли е? Или ще оценяваме живота на родителите? Детето има невероятен талант…. Какво значение има какви са били или са неговите родители? И кои сме ние по дяволите,че да съдим живота на другите? Много сте смели когато оплювате някой обикновен човек… Я ми кажете вие смелите дами и господа защо не извадите на показ вашето минало? Или това на политиците ни? Или това на хората с пари и власт? :D Не ви стиска нали? „И нека първия камък хвърли онзи от вас, който няма никакъв грях!“

 3. Сиран Отговор

  12.02.2014 в 7:48

  Отвратителни сте!!!!! И най-хубавите неща превръщате в пошлост!!!Никой не ви иска историята на семейството.Жълтият привкус на статията ви изцапа самите вас. Радвайте се на това талантливо и харизматично дете!!!! Но вие май и това не може да направите.

 4. пени Отговор

  03.05.2016 в 21:12

  Къде може да се види как се раздава на пилон?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *