Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мая Савова изплашена – тегне проклятие над „Жените говорят“

Жените говорят МаяДамското токшоу  “Жените говорят“ май е прокълнато от някого. Над него тегне някаква зла сила и докато говорят, жените остават сами.

Това е изплашило симпатичната водеща Мая Савова, която дочула в телевизионните среди, че някой не е искал да има такова предаване и е направил така, че водещите му да страдат и да изкупят вината си, че работят в него. Когато стана скандалният развод между Вихра и Иван, водещите разговаряли с врачка. Тя заявила, че усеща лоши вибрации в името „Отчаяни съпруги“ и посъветвала екипа то да бъде сменено. Казала, че чувства лоша енергия. Никой не повярвал нито на енергията, нито на вибрациите,  но тъй като телевизионерите са фаталисти, решили все пак да сменят „Съпругите“ с друго.

Така шоуто се преродило с ново име „Жените говорят“. Жени Калканджиева семействоДа, но в него жените продължили да говорят за мъката си, за несполуките си в любовта, за проблемите си и явно вибрациите пак са се появили, смятат от техническия екип. Доказателство за това бил разводът на Жени Калканджиева, която след година и нещо последва съдбата на Вихра. Месеци наред месиите се занимаваха с триъгълника Вихра, Иван  и Ирина и сега историята се повтаря. Отново има триъгълник  Жени, Тачо, Зорница и отново развод, който не слиза от страниците на всички сайтове и вестници. Дори сериозните.

Сега Мая Савова наистина е сериозно обезпокоена. Тя се чуди дали изливайки мъката си, гостите не вливат негативна енергия в предаването, или просто всичко е случайност и всичко е съдба. Нейни приятелки я успокояват, че хората се съберат и разделят всеки ден, а два развода за две години в една и съща телевизия и близки предавания са съвсем нормално нещо и няма смисъл да се страхува. Пък и ако има нещо да се случва, то ще ти се случи, независимо къде работиш.

Само Мая Савова засега успява да опази брака си. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *